Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co je to za system v nasich obchodoch??

Príspevok v téme: Co je to za system v nasich obchodoch??
slecna.stazujuca

Ja to nikdy nepochopim...preco sa neda nejaky tovar ako oblecenie neda vratit hoci aj do 3 dni s tym, ze vam vratia peniaze?? Stalo sa mi toto: V sobotu rano som si kupila nohavice za 46 eur a boli mi ok, ale to som neratala s tym, ze mi pocas dna rastie brusko a uz si ich nebudem schopna obliect. Tak som teda dnes sla do butiku aj s nohavicami, boli na nich este nalepky, stitok, mala som aj listok, tasku a vesiak a predavacka, ze oni dokonca ani nezvyknu vymenit tovar, nie to este vratit peniaze. Horko tazko som ju presvedcila, aby zavolala sefovi, a ten "dovolil" aspon vymenu tovaru. Teraz mam v skrini 2 tricka po 25 a 23 eur, som doslova nasrata a chce sa mi revat od zlosti..viem, pomyslite si, co to tu riesim, ale ako to, ze napr. v Rakusku mozte aj po 2 tyzdnoch vratit tovar len tak, predavacka sa vam este podakuje, ze ste u nich vobec boli...ach jaj

silika

slecna.stazujúca...ty si jedna rozmaznaná fretka..ideš si kúpiť gate a a sa ti znepáčia tak sa prežerieš do prasknutia aby si ich isla reklamovať..len si ty nemysli že v tom rakúsku si ťa vážia ako grofa..pre rakušanov si blbá slovenka večne sťažujúca..my tam robíme a vieme svoje.
A ked si ideš niečo kúpiť tak si to vyskúšaj poriadne a nehovor tu blbiny že poobede si pribrala jak tela.Si trapná

predavac

ludia bezne chodia doma v cizmach. baranica na usi, rukavice a ides.......pozerat TV alebo vo fitku si zacvicit :)) to by ma zaujimalo v com mam potom chodit vonku.

whee_ee

predavac, kdeze:).. nebolo..a boli to kozene cizmy a za taku cenu:).. ako prezúvky nepôsobili,hihi:)) aspoň potom malo byť niekde varovanie, že nechodiť s nimi do dažďa alebo čo:D

whee_ee

jedna známa si kúpila čižmy za 3000 a po týždni sa jej zacali rozpadať, a keď ich šla reklamovať, zjazdili ju, že to sú predsa INTERIÉROVÉ topánky.. som skoro odpadla:D

a ja mám čižmy za 4000 a tiež opätky odchádzajú,hm, ale na reklamáciu som sa vykašlala, veď čo ak sú aj tie moje len interiérové:D:D:D:D:D

malickasom

ja som si kupila z humanicu cizmy za skoro 3 litre a tak smrdeli ked som ich obula, ze to bolo ako biologicka zbran, stale som ich na balkon davala ani sprej nepomahal...a ked som ich doniesla do humanicu, tak mi povedali ze to nemoze byt dovod reklamacie, ale nastastie sa na jednej rozlepoval podpatok tak mi ich vzali...no strasne cizmy...som v zivote necitila taky smrad z topanok...hamba sa zobud dakde, si niekto pomysli ze aky bezdak neumyty dosiel

predavac

zuzusa ma pravdu. tiez si myslim, ze si ten tovar mozete vyskusat kolko len chcete. aj 2 hodiny si ho mozete skusat. ja ked si idem nieco na seba kupit, tak skusam pomerne dlho. a to som chlap a nakupovanie nemam rad. ale ked si chcem dobre vybrat, tak tomu musim aj venovat nejaky cas. a to ze mozes pribrat je podla mna normalna vec. s tym treba ratat. a ci ti to vymenia, opat zalezi od obchodu (majitela), aky pristup zvoli. ale myslim, ze podla zakona by ti to vymenit mali. takze slecna.stazujuca ak mas pocit, ze ti bolo ukrivdene, tak vyuzi svoje pravo.
lily2: nemas celkom pravdu. jasne, ze dobry predavac sa bude snazit byt mily aj po 12 hodinach. ale pokial si vycerpana a unavena, tak sa mozes tvarit kolko len chces, ze si svieza, aj tak sa to na tebe prejavi a bude to na tebe vidiet. je to prirodzene.

predavac

slecna.stazujuca: ano, ja s tebou suhlasim. ale zrejme si nepochopila co som napisal. este si zrejme stale dost nahnevana. ja som len chcel priniest pohlad druhej strany.
veduca: pekne prispevky. ja co som zatial chodil do obchodov, kde predavaju potraviny, tak vzdy su tam ochotni ludia. aj drogeria. je to pravda, ze skor obchody, ktore su na tom lepsie su poznacene takymto fungovanim. a ak mozem povedat sam za seba, tak vzdy som sa snazil byt k ludom mily a urobit pre nich co bolo v mojich schopnostiach a silach. mozno to nie vzdy skoncilo uspesne, co ma mrzelo, ale naozaj som sa snazil. par razy som na ludi vyletel, ale to len preto, ze sa fakt spravali nemozne a ich spravanie naozaj prekrocilo uz vsetky hranice slusnosti. ja som tiez len clovek, aj napriek tomu, ze som bol "len" predavac a som mlady. po hlave si skakat nenecham zakaznik-nezakaznik. na druhej strane, nie je nic prijemnejsie, ked vam zakaznik s usmevom na tvari povie, ze je vam vdacny a ze urcite pride aj nabuduce. pri tom sa to na vasej mizernej vyplate mozno aj nijako neprejavi, ale mate pocit, ze niekto ocenil vasu snahu, vasu pracu. a to je niekedy viacej ako par blbych korun navyse.

dnfodn

slecna.stazujuca takisto ako je tebe jedno či bude mať predavajúci tržbu tak isto je jemu ukradnuté tvoje rastúce bruško počas dňa. Keby sme išli tvojím systémom tak sa v piatok predá 999 vecí ktoré by po party doniesli šumienky spat. Do obchodu. A v Rakusku? tam som sa ja dočkala neuznania reklamacie na tenisky Lacoste po mesiaci nosenia, som ich hodila do koša a za nákup mi teda ozaj poďakovali, to máš pravdu

zuzusa

No musím sa zastať aj ja predavačov lebo robím v športovom. Nie vždy človek môže s úsmevom na tvári, keď pravidelne chodia zlodeji a už vám s toho magorí a vidíte už aj vo vlastnej mame zlodeja :-), pohádate sa s niekým a podobné veci. Niektoré veci zase nechápem prečo ľudia idú reklamovať, keď pri tom dobre vedia že si to zapríčinili sami. Nechápem aj teba prečo sa sťažuješ že nechceli vymeniť za iné číslo (síce mi to robíme normálne) máte na to 8 hodín si ten tovar vyskúšať či vám to sedí. A potom ešte niektoré firmy neuznávajú reklamácie, lebo ich tovar sa nekazí a preto my s nimi napr. neobchodujeme.