v ustach same zapaly

Príspevok v téme: v ustach same zapaly
murinka

ahojte.tak moj problem: v poslednej dobe sa mi zacali robit v ustach same zapaly. ci velky pocet aft, zapalene horne dasno(az take vydute), zapalena lava strana hrdla, zapal na podnebi. je to velmi neprijemne a ani neviem, z coho to moze byt.
cez vikend som sa budila s velkymi krcami v zaludku,ale hnacku som nemala.boli to krce presne v 15min intervaloch.

mam v tele nejaky zapal?

pistagrongy1

DAJ SI NATO KAMISTAD GEL JE TO HARMANCEKOVY GEL, MNE SA PO OPERACII SPRAVILI AFTY SUPER TO ZABERA... !5X DENNE NATRIET A ZMIZNE TO RAZ DVA

ja-murinka

no chora, ako chora. stale mam nieco, mam oslabenu imunitu- z celiakie. ale tieto zapaly sa mi nerobili, neviem, z coho to mam, z nicoho nic..
babuci-- presne tak, je to citrovital, ja som tiez dnes bola v lekarni a museli mi ho len objednat , nemali ho.. takze musim cakat :-(

Mimi323

RNG, viem, že ten citricidal je najlepší, lenže niekomu sa to zdá drahé. Aj keď z neho stačí pár kvapiek a Citrovitalu treba na lyžice.

Mimi323

Nie, Citrovital! Maju to skoro v každej lekarni, treba isť inde a sprdnuť ich, že je to hrozné, že také dačo nemajú :D Hlavne že ibalgin majú.
Citrovital obsahuje výťažok z grepovych jadierok (hlavne toto je najučinnejšie), Citrogrep obsahuje len dužinu, takže je to nanič.

babuci

mimi predstav si teraz idem z lekárne,pýtala som si ten citrovital,vraj kde som to nabrala,takéto určite u nás nepredávaju.Nie citrogrep?Hovorím je to na Slovensku,čítala som na stránke.Ze sa mi spítaju.Cudné.Pritom je to dosť velká lekáren aj velký výber.

Mimi323

No kým ti nezmizne to v ústach, ale tak keď to už budeš mať, tak taký týždeň by nebol zlý, zničila by si aj iné zlé veci v tele a myslím, že sa ti aj posilní imunita.