v ustach same zapaly

Príspevok v téme: v ustach same zapaly
murinka

ahojte.tak moj problem: v poslednej dobe sa mi zacali robit v ustach same zapaly. ci velky pocet aft, zapalene horne dasno(az take vydute), zapalena lava strana hrdla, zapal na podnebi. je to velmi neprijemne a ani neviem, z coho to moze byt.
cez vikend som sa budila s velkymi krcami v zaludku,ale hnacku som nemala.boli to krce presne v 15min intervaloch.

mam v tele nejaky zapal?

RNG

citricidal(aktivna latka v GSE) mozes dostat aj z tohoto zdroja
www.regeneracetabor.cz.
Z toho staci 30-35 kvapiek na liter(alebo 4 kvapky na 1 dl vody, ked to chces pouzivat na vyplachy.) Drz to v ustach co najdlhsie, mozes to prehltnut bez obav.
Na pitie treba vypit postupne po malych glgoch cely liter toho horkaca.

ja-murinka

stacilo mi vidiet len tvoj nick a uz som vedela, ako to bude pokracovat dalej. by ma zaujimalo, ci sa ti niekto na tu "zazracnu akupunkturu" aj ozval. ked ju tu tak propagujes!
nemam za co dakovat, chcem nejaku konkretnu radu, co mi pomoze a hned, nie tvoju akup..... !

mjanik

MURINKA,JA SOM MYSLEL,žE POTREBUJEš VážNE PORADIť A NIE LEN SI TU DOPISOVAť A INáč TO DOPORUčENIE PLATí NIE LEN PRE TEBA,ALE AJ PRE OSTATNýCH ,KTORí MAJú PODOBNý PROBLéEM A INáAč ZA RADU SA ´DAKUJE....

Mimi323

bibi, pri zápale ďasien stačí dobre vyčistiť zuby. keď máš zapálené ďasná, to znamená, že tam nemáš dobre vyčistené zuby, väčšinou medzizubné priestory. Stačí použiť medzizubnú kefku a malo by to ustúpiť. Murinka tu vravela o zápale celých úst.

mjanik

pretože tvoj problém je vnútorného pôvodu-prehriatý žalúdok,odtiaľ sa zápal šíri do úst a ostatné už vieš-dobre liečiteľné akupunktúrou!!!!

Mimi323

vyskušaj, daj vedieť. Tie kvapky sa ti zídu aj na iné veci, ničia pliesne v tele, streptokoky, zapaly hrdla...