neviem sa zamilovať

Príspevok v téme: neviem sa zamilovať
tyrusqa

mam 25 a po viacerych sklamaniach sa neviem zamilovat,stale ked som sa zamilovala,tak do toho nespravneho,mam pocit,ze zostanem cely zivot sama.kamaratky v mojom veku maju deti a pri tom aki su dnes ludia,aka je doba,ze kazdy mysli len na sex a ziadne zavazky mi je zle.skutocne mam chvile,ked ma nebavi zit.mam super kamaratov,ale ti ma nepritahuju fyzicky.nepomozem si,srdu nerozkazem.

tyrusqa

ti pekni si vyberaju,alebo uz maju priatelky..kazdy vravi,nehlad na telesnu schranku,ale bez chemie to nejde..lahko sa to niekomu hovori,nie?

lizinka

mercy..ten vztah nema vyznam, ani ziadnu buducnost, ked mas taketo "nutkania" nie je to ten pravy..potrebujes si este uzit, netrap toho svojho chlapca a rozid sa s nim, lebo aj tak to raz pride, len to predlzujes zbytocne..ale vnutri ti zavidim..)kolko ste spolu a kolko mas rokov?

mercy

ja mam opacny problem. vo vztahu nam to neklape a mam tendenciu sa zamilovat do kazdeho mileho chalana co stretnem, potlacam to v sebe a uz fakt neviem co so sebou. bojim sa ze sa neudrzim a zbalim nejakeho...

lizinka

neverim vlastnym ociam..ja som chcela zalozit podobnu temu..) mam ten isty problem, a to mam este o dva roky viac..(( tiez sa nedokazem zalubit, poznam vela milych a dobrych chlapcov, s kt. by som mala pekny zivot, ale bez tej chemie to predsa len nejde..ludia v mojom veku okolo mna si uz riesia svoj vlastny zivot, byvaju po dvojiciach, alebo su uz zobrati a maju deti..su vysmiati, stastni..a ja mam pred sebou velku ciernu dieru, este koncim aj skolu, ktora ma nebavi a neviem, co s tym vsetkym dalej..som prazdna, ziadne svetlo..a to ani nevravim, ze mi uz tikaju..(

tyrusqa

no zamilovat sa viem,ale nie do spravneho,aby som bola presna..a ja som taky introvert..nechodim vela do spolocnosti.dakujem.

zrrzka

hlavne zostan sama sebou. zabavaj sa s priatelmi, venuj sa svojim zalubam, konickom, nesed doma a hlavne si nerob starosti z toho, ze kamaratky v tvojom veku uz maju deti (i ked to deprimuje). a natrafis na niekoho, do koho sa zamilujes.. drzim paste