Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem sa zamilovať

Príspevok v téme: neviem sa zamilovať
tyrusqa

mam 25 a po viacerych sklamaniach sa neviem zamilovat,stale ked som sa zamilovala,tak do toho nespravneho,mam pocit,ze zostanem cely zivot sama.kamaratky v mojom veku maju deti a pri tom aki su dnes ludia,aka je doba,ze kazdy mysli len na sex a ziadne zavazky mi je zle.skutocne mam chvile,ked ma nebavi zit.mam super kamaratov,ale ti ma nepritahuju fyzicky.nepomozem si,srdu nerozkazem.

livia007

pocuj ak budes taka nestastna sama so sebou tak sa fakt moze stat ze ostanes sama. zober si peroa papier a spis si konicky, veci ktore si chcela robit a ktore si nikdy nerobila alebo si s nimi prestala. a vyber si z toho zoznamu a rob veci ktorre ta bavia. a take reci ze ta nebavi nic nepozname. proste bud sama sebou a potom ani nevies kedy tak to pride

tyrusqa

magy357:treba sa starat aj o svoju fyzicku stranku a mat sebavedomie.na to aby sa zamilovala..musis sa jej najprv zapacit zvonku..

livia007

tak mozno ich este par zazijes a mozno nie. who knows? len nemozes mysliet negativne. fakt. pozrite si film- 'he is just not that into you' tam jena postava stale sa snazi najst si svoju lasku a skusa a vvzdy sa len popali ale nakoniec 'ho' najde lebo s tym neprestala a nedala sa odradit.

livia007

ja ani neviem ci som bola niekedy zamilovana, ale raz si pametam ze som sa tiez kvoli jendehmu rozchodu skoro zblaznila-noc bol pre mna nocna mora lebo som vedela ze ani oka nezamurim, vzdy som nieco musela robit, aby som na to vsetko nemyslela ale zu je to za mnou a ideme dalej. pradu povediac ja sa netuzim bezhlavo zamilovat-ono ta bezhlavost aj tak opadne a ostanu ine hodnoty. ale ten dotycny, neznamy ma musi fyzicky pritahovat, inak sa to neda to je fakt

tyrusqa

no podobne aj ja,nechcem sa znova popalit..ani ta laska mi nestoji za tu bolest!prechadza mi to pomaly do psych.choroby..a z tej uz je len krok do fyzickej..nechcem ani vraviet ako mi bolo..mala som pocit,ze kazdu chvilu umriem,ze mi prestane busit srdce..

livia007

ja zijem v londyne vo veelkom meste kde su miliony ludia boli by ste prekvapeny ako tazko ej si tu najst normalny vztah- to nie je moje vyjadrenie ale x ludi co tu zije. proste ludia sa nechcu opet popalit, a zivot je uponahlany, nie je cas na lasky..