mam 25 a po viacerych sklamaniach sa neviem zamilovat,stale ked som sa zamilovala,tak do toho nespravneho,mam pocit,ze zostanem cely zivot sama.kamaratky v mojom veku maju deti a pri tom aki su dnes ludia,aka je doba,ze kazdy mysli len na sex a ziadne zavazky mi je zle.skutocne mam chvile,ked ma nebavi zit.mam super kamaratov,ale ti ma nepritahuju fyzicky.nepomozem si,srdu nerozkazem.
neviem sa zamilovať
som rada,ze nie sama mam tieto pocity,niezeby som to niekomu priala--je to strasne..keby to bolo na mne,tak by som tento svet zariadila tak..ze kazdy by miloval toho, kto miluje jeho.ale je to uplne opacne..ako zacarovany kruh.no ale Boh tak chce..nerobme si nebo na zemi..mame tu niest svoje krize..tak ako on niesol ten svoj..
no presne viem o čom hovoríte..tyrusqua, poviem ti, že ja stretávam iba tých nesprávnych, a tí čo o mna majú záujem presne ako píšeš ty, tak ich beriem len ako kamarátov, ktorých si velmi vážim, ale nepriťahujú ma fyzicky, čo je pre mna tiež doležité a neviem len tak s niekým takým čo aj toto nesplna začať a dufať, že sa možno potom zalubim..a možno by som to mala risknuť..ale stále mi v tom niečo bráni a nechcem niečo siliť a stále si hovorím, že raz to príde už aj na mna.dlho som bola zalubená a stále niečo cítim k človeku s ktorým sa poznám už dlhu dobu a vela pekných vecí sme si spolu prežili, ale nie je do mna zalubený, lebo keby bol niekedy by aj za mnou prišiel a podobne.a možno práve preto som premrhala šance, ktoré by možno stáli za to, ale asi to tak malo byť.no a začína pomaly leto a ja som sama, ked vidím tie páriky, tak mi to hrozne chýba..no ale tak čo už možno si aj mna niekto všimne:)a bude to už dufam obojstranné..a tak isto dufam aj vy nájdete tu pravú lásku:))
rozumiem,co chces povedat..co ta privadza do neistoty...mas pocit,ze nieco ine vravi a ine kona..citis,ze ma zaujem..ale neda to najavo.piseme si piseme a naraz neodpise..neviem preco..a nechcem sa pytat,ze preco..tak dam najavo,ze mi na nom zalezi..a tak si bude mnou isty.
taky clovek, od ktoreho nevies, co mas kedy cakat, nevies ho precitat, je niecim zaujimavy a vynimocny, musis dlho premyslat nad tym, co ako myslel, ako mu co povedat, ktory neposlucha na slovo ako taky psicek, musis ho riesit, je zahadny, bije sa v nom viacero povah a ty chces spoznat kazdu jedn a pod..jednoducho ta to nenudi, aj ked vycerpava..je to zlozite..((
a trosku konkretnejsie mi povedz,co je u teba komplikovana povaha?
ty mi presne vravis zo srdca..sme povahy, ktore sa nevedia naviazat na niekoho povrchne, len do hlbky..a potom to byva krute, ked sa stane nieco zle..a s tym sexom ani nevrav..mam velku chut, som sexualne velmi zalozena, ale aj som skusala (ved sme v naj. rokoch), ale neslo to len tak s niekym..a ja mam skor stastie na komplikovane povahy, lebo tie ma pritahuju, a aj ja ich..a ja sama som komplikovana, tak to vzdy na tom krachne..precitatelni a nudni muzi su pre mna total asexualni..(( a prave s takym by mi bolo mozno fajn
boban:snazis sa nas utesit? heheh
vies ja si myslim,ze to je skor osud..ze byvame vo velkom meste..a nic..ked mas najst tak najdes..aj na opustenom ostrove heheh.
ja sa zamilujem len zriedka a ked ano tak poriadne..sex bez lasky u mna nejestvuje no ak to nahodou nevyjde tak sa dlhu dobu z toho spamatavam.je to otras.
aano,njn..vsetci boli krasavci a tu krasu si az moc uvedomovali a plne ju vyuzivali vo svoj prospech!NARCISI!EGOISTI!