Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
WEPVOWMP a co tam robis po veceroch v tom Italsku? ty si v Cortina d´Ampezzo?
ahoj Nexus,jde to ale dre to.noveho nemam v podstate nic,stale na comple,Drahy este neprisiel,bude to este trosku trvat.
WERGIWNEO ahojjj, jak sa mas? co noveho,
fesak hubert sa ti uz vratil? :)
a on co robi v tom talaaansku?
:)
ahoj BD,ok v pohode tak som sa do toho trosku zamotala ale nevadi,dolezitejsie je ze si sa stoho dostala,ja tiez pomalicky ale iste zacinam chapat ze mi to cervenanie nevadi.Musim sa s tym naucit zit a potom to po case urcite zmizne,ze??????????
Ano , precitala som si to a presne tak som to myslela
Moje cervenanie neprestane, ked si z neho robim srandu, ale napriek tomu je dolezite robit si z cervenania srandu, aby som ho nebrala tak vazne a nebranilo mi to v komunikacii s inymi ludmi ako si pisala ty , ze kvoly tomu menej rozpravas.
Ja viem, ze sa budem cervenat, ale napriek tomu rozpravam a robim si z toho srandu? Uz chapes? Inak to už neviem vysvetlit, to je ta pocitacova bariera, radsej sa rozpravam s ludmi osobne
pisala si "cervenanie nepestane ked si s neho budes robit srandu" a o TRI minuty nato si mi pisala ze je "dolezite si s cervenania robit srandu" fakt nevymislam si.pred chvilou sa mi ospravedlnovala jedna osoba koli tomu ze si to zle precital co som pisala.Nebud nahnevana ani mi prosim nepis nejake urazky,len som s toho teraz fakt mimo
no nevadi BD asi si sa do toho fakt nepozrela,mam steba Gulasovu polievku
a to ktomu trapasu co si zacila,ano bol to pre teba mozno sok ze ta tam pred vsetkymi ukazal ze sa cervenas,mne by to v tej chvili tiez pripadalo ze som Hviezda ale ked sa ti to cervenanie stane niekde kde to nechces tak to je neprijemne ale toto bolo fakt dobre a pomohlo ti to nejako?????????????