krem na suchu a citlivu plet

Mimi323

in, ano. Ja mám mastnejšiu pleť a ten olej mi robí dobre.
Keď máš mastnú pleť a prílišne ju vysušuješ, tak ona sa potom ešte viac mastí. Keď dáš olej, tak ju ráno nemáš premastenú. Ten kokosák je dobrý aj na iné veci - po holení, namieto tel. mlieka, na výživu nechtov a aj na jedenie alebo varenie :)

severanka

Mimi323: v tej téme o Orfilame sa nikto nenaťahuje o to, aká kozmetika je lepšia, ak si si nevšimla... tak prosím ťa, zdrž sa svojich komentárov

Mimi323

No ja si ho na leť dávam a je super, mám normálnu pokožku, ani mastnú ani suchú. Dáva si ho na pleť aj môj manžel, hlavne po holení, nemá potom pupáky. On má zase suchú pleť a je spokojný.
Je to sranda, že niekto sa bojí dať na tvár kokosový olej, ale krémy, ktoré su oveľa viac škodlivé si neboji dať na tvár.
Nevravím, že fičím len na kokosovom oleji, mám aj obyčajné krémy, ktoré si dávam pod make up.
RNG používa tiež len kokosák a myslím že aj iné oleje. A kokosák používa aj na opaľovanie.

hhaska

teraz som si precitala stranku o kokosovom oleji ale mam pocit ze dobry moze byt ale iba ak na telo ale neviem ci by som mala odvahu natriet si aj plet

Mimi323

:((, to je nám už dávo jasné, len to treba povedať aj ostatným, hlavne do toho Oriflame klubu, kde sa naťahujú, že či je lepší Avon alebo Oriflame. To ako keby sme sa naťahovali, čo je zdravšie, či slanina alebo klobása :)
Tie firmy vedia pekne namotať naivné dievčatká.

:((

Avon, Oriflame a Vichi su najvacsie svinstvo!! Robili sa testy a najviac alergii bolo prave ne tieto kremy! Navyse moja teta je chemicka, tak viem o com hovorim...

Mimi323

z kokosoveho oleja sa nedá vyhádzať :) Nemá žiadne iné látky v sebe, dá sa kupiť v BA alebo cez net, nižšie som dávala link.

Mimi323

sandra, nevieš si predstaviť ten pocit keď si večer na noc dáš kokosový olej a ráno sa zobudíš s uplne hebkou pleťou. Ja som LRP mala, je to dobrá kozmetika, ale kokosak je najlepší. A na tvár by sa malo dávať to, čo sa dá jesť, je to neškodné.