Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

krem na suchu a citlivu plet

Mimi323

sandra, zrovna na chleba si olej dávať nemusíš :D, mne chutí aj sám, ale skúšala som na ňom aj variť, namiesto klasického oleja som dala kokosový. Ale manžel potom poveal, že nemam miňať kokosak na varenie :D

tamka

Ahojte baby.Ja mám taký istý problém ako vy mám suchú a citlivú pleť.Najprv som používala obyčajnú modrú indulónu, teraz som prešla na Mary Kay a môžem povedať, že moja pleť je hladká.

Mimi323

sandra, samozrejme že vonia za kokosom, ale nie tak prenikavo ako tie chemické kokosové vône, vonia jemne za kokosom, veď je to kokosový olej :) A môžeš ho aj papať, je veľmi zdravý.

sandra223

no som si akurat objednala ten kokosovy olej ked ho uz tolko ospevujete...som zvedava...mam plet skor suchu tak uvidime...inak, ma aj taku typicku kokosovu vonu? ci to je uz len reklamny tah chemickych znaciek?

Mimi323

dalah, mala som mastnejšiu pleť, ale akné som si vyliečila, teraz sa mi až tak nemastí, mám uplne hladkú peknú pleť.
Kokosak som si davala aj predtým aj teraz, takže je dobrý na všetky typy pleti, Ja naňho nedám dopustiť.

dalah

Mimi dole pises ze mas plet normalnu a teraz uz mastnejsiu nezavadzas dievcata ved ty uz pises o tom kokosovom oleji ako o hotovom zazraku na vsetko

Mimi323

neviem či je drahší, musíš pozrieť. Na nete som našla najlacnejší za 6 eur 500ml, ale poštovné je 3,5 (myslím)