krem na suchu a citlivu plet

severanka

Mimi323 - tieto kozmetické značky sú ako všetky iné kozm. značky (Nivea, garnier, dermacol, AB cosmetics,...) Ja som ti napísala - nepresviečam ťa o opaku, hovorím, kľudne sa pre mňa za mňa natieraj aj bravšovou masťou, ale neosočuj kozmetické značky, ktoré nevyhovujú tebe, pretože iným vyhovovať môžu. To, že s tebou súhlasia v tomto aj iné ženy, nesvečí o ničom, pretože tak isto môžu aj so mnou súhlasiť iné ženy v tom že sú to kozm. značky ako každá iná, a verím, že aj súhlasia. Tebe Oriflame, Mary Kay, a Avon nevyhovovalo, pretože máš možno precitlivelú pleť a pod. jednoducho tvoja pleť má iné požiadavky na kozmetiku, ale mne a milion ďalším dievčatám to vyhovuje, tak prečo by si mala nás presviečať o opaku? každý nech si používa, to čo mu vyhovuje, po čom je jeho pleť zdravá... Nie? Ja sa tiež nestarám do tvojho Alverde, tiež mne napr. Alverde nevyhovuje, ale nevypisujem tu po fóre, že nekupujte Alverde, je to zlá kozmetika. Taktiež raz môže výsť najavo, že aj prírodná kozmetika je len oblb, ako si ty napísala... Takže, kľudne si používaj čo chceš, a nepresviečaj ľudí o niečom čo nie je celkom tak ako ty hovoríš... ok? ďakujem...
(K tým parabenom - sú to konzervančné látky ako každé iné...nnespôsobujú rakovinu. Niekto môže mať na ne alergiu ale nespôsobujú rakovinu)

katusaa

ahoj Saši,
tiež mám suchú, citlivú pleť so sklonom k dehydratácii a teraz používam vzorku od LRP-hydraphase rich krem a som veeeľmi spokojná :) je super. Ešte ma čakajú vzorky od Avene, táto kozmetika sa mi tiež pozdáva.

Mimi323

Severanka, je to môj názor a nepresvedčíš ma o opaku. Mala som dlhé roky zlú pleť a to "vďaka" týmto kozmetikám. Daj si do Googlu parabeny a tam ti vyhodí, aké sú to neškodné látky.
To že sú tieto kozmetiky škodlivé som si nevymyslela veď so mnou súhlasia aj ostatné kočky. Tieto kozmetiky sú len oblby na ľudí a teba sa im podarilo oblbnúť a o to ide.

severanka

Mimi323 - vôbec sa mi nepáči, že tak zatracuješ ostatné kozmetické značky y vidíš len tú svoju Alverde a pod. Nikto ťa nenúti používať Mary Kay alebo Oriflame ak nechceš, natieraj sa pre mňa za mňa aj bravčovou masťou, ale Oriflame, Mary Kay a Zepter vôbec nepatria medzi zlé kozmetické značky, ktoré by bolo treba osočovať... Čo sa týka tých parabenov - tiež by ma zaujímalo, aký vychytrálek povedal, že je to rakovinotvorná látka... Vôbec to nie je pravda, nehovorím, že to je zdravé, ale je to obyčajný konzervant, ktorý je potrebný na to, aby krémik po dvoch týždňoch neskysol...
Takže, prosím ťa, neosočuj iné kozmetické značky... Ja napr. pracujem s Oriflame, a sama vidím, že to je pomerne kvalitná kozmetika, a to som zo začiatku bola veľmi skeptická, a v nedeľu som sa napríklad zúčasnila kozm. poradenstva Mary Kay u kamošky, ktorá sa tomu venuje, a musím uznať, že som bola milo touto značkou prekvapená... Takže asi toľko... Ty to používať nemusíš, ale aspon neosočuj...

/,/

mimi3232 teraz s Tebou súhlasím napr.kozmetika Mary Kay obsahuje látky, ktoré sa volajp parabény a sú to vlastne rakovinotvorné látky, tak kde je zdravie ....