caute baby ktora poradi dobry krem na suchu/dehydrovanu a citlivu plet?
krem na suchu a citlivu plet
Alcina - hydratačný krém na suchú pleť Cenia
Na suchú a citlivú pleť sú výborné prírodné oleje. Ja mám najradšej kokosový a arganový
Na suchú a citlivú pleť je výborná kozmetika s kozím mliekom. Je jemná, nedráždi a zároveň hĺbkovo hydratuje
Na suchú kožu je výborná kozmetika protopan. Či už Local Cream alebo Body lotion. protopan.sk
Ahoj, ja mám teraz tiež nuance, som spokojná, je to príjemná kozmetika, taká jemnučká. Je aj na suchú pleť, treba sa poradiť v lekárni. Mne ju kúpil manžel v dr. max. Bola som sa tam pozrieť, majú vystavenú a sú rôzne rady. Oni Ti najlepšie povedia, možno Ti na suchú pleť odporučia aj niečo úplne iné.
ahoj. ja som raz dostala krem od kmotra z anglie a bol neskonale dobry, nieco s aloe vera, len ja hlupa som vyhodila skatulku a neviem sa k tomu dopatrat :( ale celkom mi vyhovuje teraz nuance .. berem ze je to kozmetika z lekarne tak predpkladam ze je aj kvalitna.. ale robi mi dore :)
skuste kremiky Miracle alebo Vesta :) su bombove a ucinne, 100% prírodné
Moc vám ´dakujem za tipy, určite si to naštudujem. O bio kozmetike uvažujem už dávno takže je čas sa rozhúpať
Ja môžem doporučiť tento krem priody. sk/pletove-kremy/205-priody-regeneracny-nocny-krem-s-filtrovanym-slimacim-extraktom-8588006372052.html na starostlivosť večer :-) - hlavne večer sa treba o pleť starať