Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On-line gynekolog

rew

natalys> ale ved v auguste si mala, nie? sice si ich mala dostat skor ale aj tak.. mam trochu pocit ako keby si to brala tak ze ked si dostala v auguste julove, mas v auguste dostat aj augustove.. :) ale to jaksi nestihas.. kedy si to teda mala naposledy? :)

natalys

No praveze pribrala a nie schudla je to divne .. a nieje mi vsetko jedno ale bojim sa ist ku gynekologovi bojim sa ze to bude nieco vazne ,... hm ... :(a je to nepochpitelne.... ze kramy z jula dostanem v auguste a potom nic a je pomaly oktober....a kramy zo septembra a augusta sa vyparili...

rew

natalys> nemas sa bat, mas ist ku gynekologovi :) btw.. neschudla si nejak extremne v poslednej dobe? aj ked.. ako si to tak viackrat citam.. dobre rozumiem ze si naposledy mala niekedy zaciatkom augusta..? tj mesiac a nieco si nemala.. takze meskaju v podstate len nejake dva tyzdne, tak? vela mesiacov si tam vymenovala tak na prve precitanie mi to prislo take ze ti vynechali uz aspon trikrat :)

natalys

a moze to byt nieco vazne? mam sa coho bat? je pravda ze kramy som mala zo zaciatku kedy ako , potom sa to uravilo no zasa sa to dostalo do stadrych kolaji ... a teraz prislo toto ...

rew

natalys> ak to nie je tym ze si to prvykrat dostala niekedy tento rok a este to mas rozhadzane, chod ku gynekologovi.

natalys

Ahojte chcela by som sa opytal lepsie poradit ... mam taky problem .... v july som mala dostat kramy .... dostala som ich az v auguste .. augustove som nedostala a este ani septembrove .. a uz je tu pomaly oktober ... no pohlavny styk som nemala ... co to moze byt a preč to je takto ako to je .. dakujem za rychlu dpoved ... u gynekologa som nebola ... bojim sa a ani neviem coho .

janicecka

nechce sa mi vsetko citat tak neviem ci sa to tu uz neriesilo ale dufam ze napriek tomu pomoze niekto. mam taky problem v kuse mam vytok cely cyklus a nie je ciry, je biely a taky husty, u gyndy som bola ta ze je to v poriadku, ale ja nechcem mat taky hnusny vytok neviete niekto poradit co s tym mam robit aby zmizol