Prosím Vás, neviete nejakú stranku na on-line gynekologa. Dakujem pekne.
On-line gynekolog
Hanka,neboj,moja mamka ked išla do prechodu mala menzes aj každé 2 týždne a veľmi silné,veľmi ju to vyčerpávalo,brala aj nejaké náplaste a v pohode.
no ved zlatko,urob si ten test a budeš vedieť,koľko uplynulo od pohl.styku?
no tak by ta hlavne malo srat ci si tehotna..lebo podla tvojho pisania tipujem, ze na to urcite este nemas vek
teta dora ..To bolo mne ?.... Wed hej ale man seru moje prsia ze newem co mam s nimi .
A co tak kupit si tehotensky test a ocikat??
Ahojte.Chcem sa niečo opitat.aj ked asik zbytocne no predsa.Mala som Pohlawny styk s mojim chalanom.prito nam praskla ochrana.le chalan sa neurobil taklze by som nemala byt tehotna.no ale mam obawi lebo ako preslo us 3 tyzdne a dneska ma zacali boliet prsia aj som si wsimla ze sa mi okolo bradawky zwedsili.ranne newolnosti nemam.newiete cco s tym mam ? ... alebo ze tehotna nemozem byt .
Ahojte.Chcem sa niečo opitat.aj ked asik zbytocne no predsa.Mala som Pohlawny styk s mojim chalanom.prito nam praskla ochrana.le chalan sa neurobil taklze by som nemala byt tehotna.no ale mam obawi lebo ako preslo us 3 tyzdne a dneska ma zacali boliet prsia aj som si wsimla ze sa mi okolo bradawky zwedsili.ranne newolnosti nemam.newiete cco s tym mam ? ... alebo ze tehotna nemozem byt .
DOBRY DEN.CHVEM PORADIT MAM46 ROKOV APROBLEMI ZE SPINIM PRED MENZESOM MAM SLABY MENZES A MIOM 24MM.TEN MI DOTERAZ NEROBIL TAZKOSTI LEBO JE SALE ROVNAKY LEKAR MI ODPORUCIL OPERACIU AJ SA NEVIEM ROZHODNUT VSETKY VYSETRENIA DOPADLI DOBRE .JE TO AJ TYM ZE IDEM DO PRECHODU ?BERIEM LUTENYL ALE NEJAKO TEN MENZES SA NEUPRAVIL TO SPINENIE MA STVE .POCULA SOM ZE HORMONALNA LIECBA SPOSOBUJE RAKOVINU PRSNIKA TAK SA BOJIM BRAT TIE LIEKY PROSIM PORADTE MI DAKUJEM
tynka: ano mozes byt tehotna. sprav si test ked ti bude meskat menzes a potom chod k lekarovi