Prosím Vás, neviete nejakú stranku na on-line gynekologa. Dakujem pekne.
On-line gynekolog
prosim vas pomozte mi chcela by som vediet ci som tehotna alebo nie ....spravil sa do mna ale ja som to vytlacila zo seba a teraz neviem co mam robit ci som v tom alebo nie ci mam ist k lekarovi aj to kedy aby nebolo neskoro
Prosím vam chcem saopýtat beriem antikoncepciu len jeden mesiac 21 dní a teraz mam 7 dni pauzuu menštruácia sa mala dostavit za 2-3 dni ale prišla hned v 1den vysadenia ....je to v poriadku ???
zoja, HAK ti nepomôže...tento stav, v ktorom si, ti spôsobila práve antikoncepcia... to, že ti ju nasadia ti nepomôže, akonáhle ju opäť vysadíš, tak to bude to isté...
zoja naco si znova nmasadzovat hak, ked zas vysadis, zas budes mat problemy..vies, doktori radi predpisuju lieky hlavne ked maju zmluvu s farmaceutickou spolocnostou, cize im z toho plynu nejake vyhody..ja sama hak beriem, ale proste hak nie je liecba, jej ucinky su len pocas uzivania, podla mna opatovne nasadenie ti tvoj problem urcite nevyriesi
po vysadení HAK som mala priebehu roka a pol asi 2 krat menštruáciu, a odber krvy aj ultrazvuk mam v poriadku. dochtorka mi chce nasadiť znova HAK ale ja mam pocit že to môj problém nerieši iba oddiali. aký máte na to názor, poradte niečo, alebo ak mate podobné skúsenosti.
mimochodom už som mala aj vyvolavačky injekcie a menzes prišiel iba na 1 den a znova nic.
dakujem za odpoved
vanesss: ty si normalna? :D
prosím vas ...chcela by som vedet,či na antikoncepciu zebera alkohol vo väčšom množstve ..tak že som tabletku užila a o par hodin som užila viac alkoholu a mala pohlavny styk,ked sa do mna spravil,mohla by som otehotieť ? ... ant.užívam pol roka ale teraz som mala mesiac prerušeny a bola to len siedma tabletka ..pls ozvyte sa