Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
cuko mne to už schne ta moja skalka ale co už tu je zima ale pekne slniecko svieti inak fajn
SLNKO
teraz je take obdobie,u nas je skaredo...
tak je mi luto,ze to tak je...potom clovek nevie,ako sa ma zariadit,tiez to poznam...skus aspon vyskusat na cas tu pracu a ked ti nebude vyhovovat koli malej, mozes kedykolvek to potom nechat...pracu atd.hoci viem,ze je to tazke,ale asi ina moznost nie je...
drzim prsty a nech sa vam dari...aj tebe maria2 a aj ostatnym hoci uz tu prestali chodit...
len tak mimochodom...ja som foliovnik na balkone zrusila a uz ho ani nemienim davat naspat...
mariaa, maria2,
no prave teraz bola mala chora, tak neviem co robit.
Maria2, ako to s nou vidis, mam ju dat do skolky, alebo pockat???
A ja
o ekozahradke sme popisali dost na predoslych stranach, kedze sem chodime len tri alebo styri, tak si piseme aj o radostiach a starostiach zivota a okrem toho teraz uz zahradka odpociva a chysta sa na dalsi rok.
A kde je v tejto diskusii niečo o ekozáhrade?
...som rada,ze je to ok...pekny den
no maria dik mame sa fajn skola v pohode slnko super ze ju skusas davat do skolky ked vydrzi a nebude dostavat casto sopel tak mas vyhrané ahojko zatial
SLNKO,MARIA2 a ostatni...prajem krasny vikend...pozeram,ze tu uz vobec nikto nechodi...
maria2 ako sa mate,a ako sa ma mala v skole...
a ty SLNKO,ako si sa rozhodla?s pracou?
AHOJ SLNKO
tak to neviem,to si musis urobit ty ako ti to vyhovuje a mas pravdu,ze aj vo februari,je zima...takze to mas jedno kedy s tym zacnes...hlavne aby ti to vyhovovalo...
ja som zacala chodit do prace,ale zdr.probl.sa zacali zasa ozyvat...a dost...tak este neviem ako dopadnem...
u nas sa ochladilo dost a prsi...
PRAJEM TI VELA STASTIA AK SA ROZHODNES IST DO PRACE A AJ DCERE NECH SA DARI V SKOLKE...
VSETKYM ZELAM KRASNY ZB TYZDNA...
ahoj mariaa,
na pocitac chodim, len sem chodim malo, stale premyslam, ci ist do prace, alebo pockat do februara.
Chodime s malou do skolky zaucat sa a celkom sa jej tam paci a chce chodit. Tak premyslam, ci od novembra ist, alebo nie. Ja viem, ze je to na zimu, ale aj vo februari je zima.
AHOJTE
MARIA2,SLNKO...pozeram,ze asi nemate cas...na PC,alebo vas to uz nebavi tu chodit...?
ZELAM VAM KRASNY DEN...HL.PLNY SLNIECKA...
MAJTE SA KRASNE