Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekozahrada

[zruseny12]

ja som zjedla par kuliciek...
ale mne uz bolo zle,ked sme na tu bazu sli pozerat...pila som kavu a po kave som vypila pohar vody...a hned som dostala krce atd.nemohla som ani poriadne chodit,myslela som si ,ze to rozchodim tak sme aj tak sli na REBRICEK...ATD.ale pri chodzi ma stale bolelo,pichalo, tou bazou som sa asi dorazila...
preslo mi to,ale musela som si lahnut a byt v klude...
dnes je mi lepsie,ale nechcem to zakriknut...

[zruseny12]

MARIA21
ja som prave vcera skusala,bazu,lebo par bobuliek boli dozrete,ako to chuti a prave som tiez hovorila,ze by nebolo zle ju zavarit,tak asi aj ja zavarim...
NECHUTILA ZLE...

maria21

ahojte
ja som jeden rok zavarila bazu ako kompót a potom v zime som dala za lyžicu do šálky a zaliala horúcou vodou. Bol to dobrý čajík. A tak robievam aj čierne ríbezle.
U nás ešte nie je čierna baza.
Včera som zavárala tekvice.
Aj ja radšej zavarím doma ako kúpim, viem čo do toho dám.

[zruseny12]

neide o to,ze by som zabudla,ale ci budem schopna ist na nu,lebo uz druh ide prec,tak ostanem sama na vsetko a ked ma chytia bolesti je po robote atd.a ja musim este ist aj na kole,aby som si ju natrhala,no ale uvidime...
sak prave,koli krvi by som ju chcela,a aj ako RNG pisal koli virusom...
tiez mam velmi rada fialovu,jeden cas som si farbila aj vlasy na fialovo...a vobec take odtiene sa mi pacia...bordo,vinova atd.

slnko331

mariaa, a este daco som si z tej bazy urobila, farbu na kosiky, som skusala nafarbit a ja to pekne tmavofialove, ja mam fialovu rada.

slnko331

zdravim,
ved to agi, otvoris spajzu a mas, to je super take skreckovanie, sa vzdy tesim, ked mi tam nieco pribudne.
limetka ahoj, no mame sa stale rovnako, u nas nic nove a u Teba sa tusim daco rysuje, tak drzim paste.
mariaa, nezabudni na bazu urcite, ved si chcela robit dzem koli zdraviu a ja si chcem este liker urobit.

[zruseny12]

AGAVEN
tiez som to robila ako SLNKO,niekedy,ved nie je nad to ked mas vsetko doma...a bez CHEMIE.../TERAZ TIEZ ZVARAM,ALE POMENEJ.LEBO JA JEM LEN SUROVE VECI A RODINE STACI MENEJ/
a z obchodu dzem?ved to je humus...TAKY LACNY.../aspon mne to nechuti,vela krat som nasla aj zhnite ovocie,a chodila som aj na brigadu,kde sa triedilo ovocie na dzem,tak nechci vediet,co tam davaju :0))))/
a ked chces kvalitny tak stoji vela penazi-a aj to ti nezaruci kvalitu,ked das plno penazi...
ja i keby som mala na vsetko,ze by som si mohla kupit,tak aj tak nekupim,radsej si to urobim doma...mam istotu,ze nejem E-CKA ATD.

[zruseny12]

AHOJTE
SLNKO
tiez sme boli pozriet na bazu,u nas je este zelena,akurat som si nazberala REBRICEK a museli sme sa vratit,lebo mi bolo velmi zle...
ale tiez by som rada urobila dzem a liker,alebo sirup.../to este uvidim,ci sa k nej vobec dostanem/