Dobry den, viem že moja tema nema nič so zdravim spoločne... ale viem že je tu množstvo mamičiek ale aj inych ktory maju určite radi kvietky a mohli by mi pomoc poradit... dostala som asi pred 2 tyždnami krasnu orchideu.
bohužial kvietky zoschli a opadali.... nezlakla som sa kedže mi v kvetinarstve povedali že na jar ich zhadzuje ale za posledne dva dni som si včimla ze začala strasne schnut a žltnut aj stonka.
Prosim vas ak mi niekto vie dat radu ako dalej budem vam vlemi vdačna.:) a ešte som niečo čitala o jarnom presadzani neviete o tom niečo?
ešte raz dakujem ak mi niekto poradi. ine fora o kvetinkach moc ludia nenavštevuju a viem že tu je vždy plno.
pekny den
Orchidea prinaša radost. prosim opomoc pri starostlivosti
priatelova mama ma orchidey, ale ona na ne vobec nepouyiva rozprasovac, a polieva ich normalnou vodou priamo do kvetinaca asi raz za tyzden..... a este sa je jnestalo, aby jej neaka zoschla, aj ked kvety uz jej opadali ale narastli dalsie
no citala som ze sa ma polievat odstatou vodou raz do tyzdna... ale to az v lete.... ale ja ju tiez polievam tak akzdy 10 dni... ale netreba zalievat ma sa dat miska s tou odstatou vodou a polozit na taku hodku do nej nech sa sama napije.... urcite nezalievat leob ked budu tie horne korene vlhke mozu zacat hnit. a inak som citala ze ju treba rozprasovacom akzdy den striekat a bude sa jej darit...tiez odstat voda
no, ja mam tiez ten isty problem, koja este nema kvietky a neviem vobec ako sa o nu starat, ako casto ju polievas?