Piracetam - ake ma na vas ucinky?

Príspevok v téme: Piracetam - ake ma na vas ucinky?
jojo

Ake mate skusenosti s uzivanim nootropika Piracetam/Pirabene..../?Ja mam po nom dost casto utlm a na druhy den,ked sa z neho vyspim,tak som nejaky rozklepany a pozornost je roztekana.Namiesto toho,ze by som mal mat lepsiu pamät,skor mam pocit,ze si neviem na nic spomenut a ze sa mi zhorsili vyjadrovacie schopnosti.Mate podobne skusenosti?ALebo opacne?

PANko

Takže... PIRACETAM je SUPER s WELLBUTRINE SR! Určite si ho pýtajte spoločne! Neurologovia s tým nemajú žiaden problém s predpisom! Piracetam/Pirabene pomáha pri skuškach neuveritelne, treba jesť 3x denne 2x 1200mg + wellbutrine sr + Omega369 a Lecithin. Raz za deň hodíť do seba Magnezium + Vitamin B idealne forte. Odporúčam taktiež Vitamin D. Super kombinácia ;) Berte ho kažý deň, ale robte volačo - MYSLITE!

Lolo611

RNG chcem sa informovat fajcil som 4 roky marihuanu uz 2 roky nefajcim.Mam neskutocne problemy ucit sa novym veciam robi mi to strasne stavy uzkosti .Mam poxit ze nemam ziadne emocie akoby ma bolela pravavstrana hlavy (hemisfera) a usudok a pamat pracovali pomaly.Kazdy den sa uzieram ci som si nedodrbal mozog na stalo.Chcem sa informovat ci je to zvratitelny stav alebo takto ostanem na stalo.Zil som nezdravo momentalne mam zdravu stravu plus lecitin magneziim a zinok .poprosim odppved na mail dakujem david.bednar@atlas.sk

Adiratus

tryit je toho prakticky plny internet kde sa da ziskat info, dokonca aj na Youtube su videa ale tu su uzitocne informacie :
smartdrugsforthought.com

www.healthstairs.com

Toto je clinical studies ktora priamo nedokazala cognitive ehancement, ale zaroven tvrdi, ze v 7 dalsich sa nasli pozitivne zistenia :

www.jpgmonline.com

Nebolo dokazane, ze by bol Piracetam toxicky, ani v extremne vysokych davkach. Uz som popisal nizsie ze mechanizmus fungovania v tele je zavisly od choline uptake, kedze Piracetam priamo ovplyvnuje acetylcholine. Preto ho treba doplnovat - idealne kupit nejaky kvalitny lecitin od GS alebo Jamieson a taktiez Omega 3,6 ktore sa ale daju v pohode nahradit stravou - zjest 1 az 2 konzervy kvalitneho tuniaka/den Calvo alebo Rio Mare so zeleninou. Taktiez treba dostatok B Vitaminov, B6 je kriticky dolezity, uz samotna deficiencia B 6 sposobuje depresie, cize s kombinacii s Piracetamom alebo jeho vysadenim po dlhsej dobe skutocne ludia citia depresie. Mne sa to nikdy nestalo lebo uz od zaciatku som to uzival tak ako sa ma. Nikdy som nemal ziadnu depresiu ani ked som to tyzden alebo 2 alebo mesiac neuzival. Clovek ale musi pochytit nejaku disciplinu skratka, chodit spat pred polnocou, kvoli kvalitnemu spanku a dodrzaniu Circadian Rhythm, uz samotna sleep deficiecny negativne narusa psychiku. Skratka ak chces uzivat Piracetam - musis byt v pohode. Ja napr. kazde rano ked vstanem vypijem na lacno minimalne 0,5 az 1 liter ovocnej alebo zeleninovej stavy ale najcastejsie grepy a pomarance. To doda telu kvalitnu organicku vodu a kvantum vitaminov a nejake mineraly. Do fastfoodov nechodim v ziadnom pripade. Nejem ani pizuu - vsetko je to odpad. Treba jest kvalitnu domacu stravu alebo nieco poctive v restike, skratka ryby, ryzu, spenat,zapekanu brokolicu, kuracinu a aj primerane mlieka - ale nie viac ako pol litra za den inak ta to zahlieni, kedze mlieko obsahuje kazein. Nie je to ziadna raketova veda, len skratka musis dodrziavat urcite pravidla a mat kazdodennu disciplinu a budes v pohode. Ja za seba mozem povedat, ze to funguje na 100 %, naladu mi to vobec nemeni, akurat sa viem fakt ze fest zazrat do hocicoho intelektualneho, som schopny aj 5 hodin v kuse citat nieco alebo pisat, takze naozaj to pomaha. Zavisi to podla mna aj od genetiky. Ja som skratka intelektual a do istej miery introvert takze mna prorodzene bavi citat a riesit veci ale niekto kto je viac extrovert a fyzikalne zamerany - na neho to mozno nemusi posobit idealne. Neviem povedat, tento aspekt som nejak nestudoval, lebo u mna to skratka ucinky urcite ma.

tryit

Adiratus, vedel yb si mi odporučiť stránku s návodmi ohladom stravy ? A tiež čo všetko treba ?
Ja osobne mám objednaný Piracetam AL800 a do toho lecitín planujem, kedže vraj eliminuje vsetky vedlajsie ucinky.
Vedel by si mi ešte neičo poradiť ? Hlavne ohľadom diéty, keďže podľa tvojho príspevku sudim, že to má na to dosť veľký v plyv.
Ďakujem.

Adiratus

Heatherka, na 100% klames a zavadzas. Nic z toho, co popisujes som nikdy nezazil a skusky som spravil s excelentnymi vysledkami a zo seminarnych prac napisanych v ENG jazyku som mal najvyssie hodnotenia zo vsetkych studentov vobec : 100%, 100% a 93 %.Nikdy som nemal problemy so spankom a nikdy som nemal depresie ked som piracetam neuzival...Siris "urban legend" to je vsetko. Dodrziavala si vobec pitny rezim ? Spavala si dostatocne a hlavne kvalitne ? Kvalitny spanok nie je ked ides spat o 5-tej rano a vstanes o 13-tej poobede.Jedla si kvalitnu stravu ? Chodis do fastfoodov ? Mas dostatok pohybu ? Uzivala si aspon 2-3 tablety lecitinu v kombinacii s Omega 3,6 alebo tuniakom ? Mas dostatok B vitaminov ? Vsetky tieto veci su dolezite pri uzivani piracetamu !!! Prestan klamat a zavadzat a nastuduj si o tom seriozne informacie z klinickych studii !!!

Heatherka

najvacsia hlupost aku som kedy brala. mala som skor deravu hlavu ako pocit, ze sa mi lepsie uci. po 2 tyzdnoch ucenia som sla na skusku skoro vymleta. teraz ked ho neberiem si viem ovela viac zapamatat ako ked som ho brala. a po vysadeni som mala neskutocne stavy - depresie atd. brala som vtedy aj lecitin, pred tym ginko a pila vela zeleneho caju + guarana a teraz ked som nebrala nic sa mi ucila aj spalo lepsie :D

Adiratus

Ludia, Piracetam je uplne v pohode, ale musite mat nastudovane o tom viac ako len uzivat 5-6 tabliet za den...Takto sa nenaraba s tymto nootropikom...V prvom rade je extremne dolezite, aby ste vyuzivali cas, ked mate v Krvi Piracetam - na produktivnu cinnost, studium, pracu alebo skratka analyticku cinnost, neuzivajte to len tak...Dalej, Piracetam neposobi dopaminergne, co je dokazany fakt naozaj bolo spravenych viac nez dost klin. studii na tuto temu a mam toho dost nacitane o danom subjekte. Taktiez subjektivne skusenosti uzivatelov, ze ich boli hlava alebo pocituju depresiu po vysadeni uzivania - to je zasa len preto lebo tymto uzivatelom chybaju informacie... JE NUTNE uzivat Piracetam dokopy s Lecitinom a idealne aj s Omega 3,6, pretoze vplyvom piracetamu sa v mozgu priamou umerou zvysuje narok na acetylcholin a ten je potrebne doplnit lecitinom, ktory sa v tele dalej metabolizuje a v konecnom dosledku posluzi na obnovenie hladin acetylcholinu. Tym padom nie je mozna bolest hlavy a ani depresia. Jediny problem je ked piracetam vysadite a zaroven neuzivate ani lecitin alebo Omega 3,6. Dnes napr. som si Piracetam nedal lebo je vikend a neucim sa do skoly(VS)a mam po skuskach, znamky A, A, A, C, C, zo seminarnych prac(napisane v ENG) som mal najlepsie hodnotenia zo vsetkych studentov vobec, 100 %, 100% a 93% ale som si dal lecitin aj Omegu a nemam ani depresiu ani bolest hlavy a nie som ani podrazdeny alebo agresivny. Piracetam, kedze nie je dopaminergny, nepozmenuje hladiny dopaminu, tym padom nie je mozne, aby sposobil euforiu alebo inak hijack-oval reward centre v limbickom systeme. Tym padom nevznika disbalancia a tolerancia. Ja som uzival Piracetam 3 mesiace v kuse tymto sposobom a uplna pohoda, ziadna zmena nalady alebo nieco - je to skratka "urban legend", staci mat nastudovane o danej veci a vyuzivat to naozaj na studium/pracu/analyzu. A budte si isti, ze to funguje, v niektorych statoch sa uz uvazuje o tom, ze studenti budu pred skuskami podstupovat testy, ci nemaju v tele nootropika...takze tak, nesirte prosim vas bludy, ze to nefunguje, lebo to funguje a treba to uzivat v kombinacii s Lecitinom a idealne Omega 3,6 alebo jest tuniaka, aspon 1 konzervu denne, kedze su tam vsetky nutrienty, ktore mozog potrebuje. Cortex je priamo tvoreny Lecitinom a Omega kyselinami, takze su to pre neho prirodzene latky. Takisto treba dostatocne spavat, dodrziavat pitny rezim, jest kvalitnu stravu, ziadne McDOnaldy a hluposti - to je odpad, nie kvalitna strava. Si to- co jes a to, co si myslis. Takze tak, vazeni.

krucko

kašlite na piracetam je to hlupost lieči sa stím delirium tremens (to je s alkoholu) a demencia,poruchy mozgu a pooperačné stavy .... navyšše su preukázané po vysadení depresie ktorích sa tažko dá zbavit... najúčinejší sposob ako prekysličit svoj mozog je zdvihnut svoj zadok a íst si zabehat (100% učínejšie ako nejaké syntetické lieky) jest vela zeleniny.... nič iné netreba,,, každí den 30min behu po čerstvom vzduchu a zdravá strava... aj zabudnete že vám niečo je :)

Michaela85

chcem zacas v uzivani pirocetamu a chcem sa spytat, ci po dobrati tychto liekov sa mozog vrati do povodneho stavu alebo to prekrvenie mozgu pretrva aj po dobrati? dakujem