Negativne ucinky HAK

limetka335

holky a mohli by ste sem pls napísať akú hak beriete? najmä tie, ktoré ste mali potom tie zdravotné problémy... (ja viem že to záleží najmä od organizmu ale aj tak by ma to zaujímalo).. ďakujem:) ... a mimochodom ja beriem chloe

lucya

Ahojte, ja som brala HAK 4 roky, kvoli problemom s mestruaciou a tiez s pletou, nic ine mi nepomohlo....., teraz som ju vysadila, vlastne som prvy den bez nej po tolkych rokoch, a som velmi zvedava ako moje telo zareaguje a ako sa budem citit. krvne testy som mala sice vzdy v poriadku, ale v poslednom case ma stale boli hlava,a ked sa tak nad tym zamyslim, ta HAK tu na trhu nie je este tak dlho a este vobec netusime co vsetko sposobuje a kolkym zenam, myslim ze vierohodne statistiky budu az o niekolko rokov, pretoze teraz len nastal buum v tom, ze kazda druha zena sa tym napchava...Ale je to na kazdej z nas ci to bude brat alebo nie. ja osobne som tiez zvedava ako to vydrzim, kedze HAk je velke pohodlie a vyjde to aj lacnejsie...,uvidim

palacinka

ja som bola pred uzivanim HAK tiez zdrava, ziadne trobmozy v rodine, ziadne geneticke predispozicie na nejake vazne ochorenia, ziadne pozorovatelne negativne vedlajsie ucinky az kym mi nerobili odbornejsie vysetrenia krvi na hematologii a angiologii (cievne), kde mi zistili zle vysledky KVOLI HAK a naviac na tychto oddeleniach sa s negativnymi ucinkami HAK stretavaju denne.... takze zeny ktore uzivate HAK, ziadajte svojho lekara o podrobnejsie krvne testy, nielen pecenove a je jedno ci mate 17 alebo 40,lebo HAK si nevybera obete

CMu_Q

prispejem mojou skusenostou: HAK uz nikdy, aj ked mi pocas uzivania nic nebolo,len zrazu testy (nie pecenove, z tych nic nezistia) a potom to zacalo, vlasy uz skoro nemam ziadne, oslabena cinnost srdca, obliciek, znizena/resp. ziadna moznost otehotniet, znizena imunita-kozne choroby... a to som bola prikladom zdraveho cloveka este pred samotnym uzivanim HAK! dakujem, uz nikdy viac...

leerka

ja osobne som nemala neake strasne vedlajsei ucinky, a som tiez ada ze beriem hak, je to pre nas velmi jpohodlne a spolahlive, aspon sa kazdy mesiac nemusim bat, ci dostanem alebo nie a hlavne viem kedy to presne dostanem a vdaka hak mam menzes kratsi a slabsi...trva max 3 dni a pri tej predoslej antike mi trval iba 1den

limetka335

vďaka za taký povzbudivý príspevok:) lebo naozaj som už začala premýšľať o vyradení... ale hrozne sa bojím tých bolestí... som rada že tu píšu aj ženy, ktoré majú trošku rozumu a nenadávajú na celý svet:)

mária.

no vidíte, nemusia byť len negatívne účinky. mimochodom aj ja som ju začala brať kvôli siknej menštrácii. Dva dni som bola vyradená a brvala som si voľno v práci. a teraz už pár rokov som OK. Všetkým čo berú HAK držím palce,aby žiadne vedľ.účinky nemali. A nebojte sa, treba sa sledovať a komunikovať so svojím lekárom.

nikoletuska

ja mam 21 beriem hak uz viac ako rok a ziadne vedlajsie ucinky, stresovala som takisto aj pred HAK- takze to urcite nebude z HAK, teraz ho beriem preto ze nechcem otehotniem potom ho vysadim na par rokov a myslim ze ked budem staria zasa ho budem brat, ten sex si proste ludia nevedia uzit, prerusovana suloz je rizikova a mala by som hlavu v kybli a bolela by ma hlava kazdy mesiac, ako by som sa bala ci nie som tehotna- a s pharmatexom to nie je tiez nic svetoborne- takze u mna su vedlajsie ucinky bolesti hlava ak by som mala praktizovat kondomy,pharmatex a prerus. suloz.. a vazne je NIEKTO s tym pharmatexom trapny, konecne to dakto povedal

limetka335

mária konečne normálny príspevok... mám síce len 17rokov ale som veľmi rada že beriem hak... určite je to lepšie ako otehotnieť v 16 jak moja mamina... ale nejde ani o to... ja som mávala strašne bolestivú menštruáciu už od 12rokov a bolo to čím dalej tým horšie... prvé dva dni som musela vždy zostať doma zo školy a preplakala som ich v krčoch doma v posteli... teraz beriem hak a je to oveľa lepšie... bolesti cítim stále ale som rada že môžem normálne chodiť a ísť napr aj do tej školy.. stačia mi za deň dva ibalginy a je to oveľa lepšie... predtým by mi nepomohlo ani keby som zjedla celú škatuľku... takže mne hak v živote veľmi pomohla a dúfam že sa u mňa neprejavia žiadne negatívne účinky... mimochodom chuť na sex mám stále:)