Negativne ucinky HAK

niekto

preto ze mi je uplne jasne ze co mi odpisu veci co su v letaku a este ze to ze su zriedkave

poviem ti len tolko ze lekarom uz vobec neverim mne sa pokusali predpisat rocutane (ci ako sa to pise ) na akne
a to nezavisle od toho ze ked som bol mali som mal problemi s pecienkou
behal som polroka po lekaroch a ziadni mi ani nenaznacil ze je to svinstvo
ked som si precital letak som to vratil nestalo mi to zato

podobne je to aj s HAK su dokonca lekary ktory ani nerobia krvne testy
(nedavno to tu v niektorej teme bolo )

CMu_Q

ja tu rekaciu viem dopredu: vies co odpisu? "hak nie je skodliva, vsetko su bludy" ..toto ti povedia lekari na www. antikoncepcia. com ... mne povedali ze z HAK mi nemozu padat vlasy - a padali! mam to potvrdene mojim gynekologom.

niekto

katarina hak je skodliva
vzdy a za kazdeho pocasia
otazne je ze ako sa stym tvoje telo vysporiada vacsina zien nema problemi
a su baby ktore maju
je zopar takych aj na tomto fore
pozri sem
www.zdravie.sk

www.zdravie.sk

www.zdravie.sk
este tento clanok je zaujimavi
www.lpp.sk
je to od gynekologicky
myslim si ze nema vyznam tam pisat lebo mi odpisu presne to co je v letaku

katarina

:niekto:
poprosím ťa, daj si stránku www.antikoncepcia.com a polož otázku priamo dotorom:
pán doktor, viem, že máte veľa práce ale poprosím vás o váš názor. našiel som stránku ...../ myslím bádateľ, len ju neviem presne/ a stánku..../antibaby tablety/ . Prosím, myslíte že je antikoncepcia škodlivá na ľudský organizmus alebo nie. Po prečítaní týchto článkov som si neni istý. Ďakujem.

.

Viem, že by som mohla napíať aj ja, ale v poslednom čase som mala nejaké problémy, tak som tam často písala, a nechcem aby som im liezla na nervy ak by som ich rady ešte potrebovala. Je to síce anonymné, ale mail udávaš. odpovedia so jedného dňa. Ja HAK neberiem ale táto debata je zaujímavá a som zvedavá čo odpovedia.
-
NIEKTO ďakujem ti aj za všetkých. Budem to sledovať, čo odpovedia. ešte raz dík.

niekto

severanka este jedna vec na zamyslenie ta "zarucena rada" v teme o vytoku bola nejaka nezmyselna ? urazliva ? alebo som napisal totalnu hovadinu ? myslim si ze som tej babe pomohol a o to tu ide nie o to ze co som chlap alebo baba ...

niekto

severanka prepac ale tvoj nazor ma uz naozaj netrapi
ked ti tu vadim tak ma ignoruj ja robim to iste :o)

moniqa87 niesom reagoval som na to asi zle promin
prispevky o hak ktore som sem poslal ja neboli urcene ludom ktory sem chodia kazdy den (prave tym to vacsinou lezie na nervi ) ale babam ktore beru hak ako curiky a chalanom ktory nutia (ci uz priamo alebo nepriamo ) svoje partnerky k tomu aby to brali lebo nevedia co to robi alebo co to moze sposobit
uz tu boli baby ktore sa pytali na HAk kvoli tomu aby im trochu narastli prsia (co je pokial viem iba kratkodobe )
a prave takym to posielam ze ked nahodou niekde na googli najdu temu do ktorej som to poslal tak si rozmyslia ci tu budu alebo nebudu brat

moniqa87

niekto, nebolo to myslene konkretne na teba... mozno si trochu vztahovacny, ale vseobecne, myslim, ze nazory k tomuto a skusenosti sa uz napisali a kto chce si to precita a kto nie, ten si bude aj tak dalej uzivat hak a bude mu to jedno...

severanka

niekto: nauč sa gramatiku - to po prvé...po druhé:komplexy máš asi ty, lebo tu naďalej se*ieš milion ľudí svojim zaručenými radami v témach o výtokoch a antikoncepcii... neviem sa dočkať dňa kedy ťa uvidím konečne v nejakej mužskej téme a prestaneš riešiť ženské problémy o ktorých vieš prd...