čaute baby...chcem sa vas opytat,hlavne nejakych odbornicok,ak su tu :-)ze aky ocny krem mam pouzivat,mam 26 a asi je to geneticky dane,ked sa smejem mam take vejare a dost mi to prekaza...aky krem by bol najvhodnejsi,uz protivraskovy?napiste mi konkretne nazvy,popripade skusenosti.vdaka
očný krém po 25-ke
cirkev je uz davno o biznise,nie o pokore...vodu kazu,vino piju...ale ja som fakt chcela len poradit aky ocny krem :-)moja plet je mladucka ale ked sa usmejem tak vrasky...co by bolo vhodne?vdaka
horcica ja mam svoje presvedcenie a názory, ty mas zasa iné.
uhni Bachore ! :D
veru veru .... s certy nejsou zerty :DDD
Lolka, mam pocit ze sa z teba stava uplna fanaticka... vlasne myslim, ze by si nemala pouzivat ziadnu kozmetiku, lebo kazda firma je zalozena s cielom zarobit co najviac penazi - a co ak je v tom diabol? A co by ti povedal pan farar, keby si mu povedala, ze si skusala balzam na zvacsenie pier? Nie je to hriech? A ty pouzivas dokonca nejaku vonavku? Nie je to marnotratnost a zbytocnost? A na tvojom mieste by som vyhodila aj ten hreben, co mas z Oriflamu ci odkial, lebo by som sa bala, ze stale ked sa s nim ucesem, tak ma bude ovplyvnovat diabol.
waaaaw : moja rec
ja mam uz mam davno po 25 a krem na oci este nepotrebujem tak zatial neviem poradit :)
ale bude, neznamená, ze nebude, myslím, ze mozes byt s ním aj tak stastná. Ale mna to tak asi duchovne naplnilo.
a Boh pri tebe nebude ak budeš nakupovať/predávať kozmetiku AVON/ORIFLAME? asi ti nechápem...
alebo ci to sposobilo aj nieco iné preco som sa tak cítila, ale som cítila, ze Boh je pri mne.
aj,kvoli slobode,cítila som,ze som rozhodla správne, ked som sa tak rozhodla vo svojom vnútri, vsak to nie je kvoli Cirkvi, najma kvoli tomu, aby som bola stastná s Bohom:-D, cítila som, ze je Boh so mnou, taku silu a tak:-D