čaute baby...chcem sa vas opytat,hlavne nejakych odbornicok,ak su tu :-)ze aky ocny krem mam pouzivat,mam 26 a asi je to geneticky dane,ked sa smejem mam take vejare a dost mi to prekaza...aky krem by bol najvhodnejsi,uz protivraskovy?napiste mi konkretne nazvy,popripade skusenosti.vdaka
očný krém po 25-ke
Ja som uz o tom asi pocula od starsej zeny, ktorá milovala Jezisa a zomrela na rakovinu ze sa mam oslobodit asi od Avon vtedy som mala od tej znacky asi nejaký parfem, ale uz som potom aj na to zabudla, tak som si zacala objednavat z oriflame, a potom mi to pripomenula aj dobrá kamarátka, ktorá je vychovávaná vo viere, tiez jej to asi hovorili kamarátky. No ale inak keby nemam nic proti tomu, tak by som si vybrala radsej oriflame, lebo oriflame je na prirodnej baze a avon na chemickej v tom je rozdiel..
Neviem, možno na tom niečo bude. Ja som jeden čas tiež kupovala Avon, mala som toho kopu, ani som toľko vecí nepotrebovala. Jedného dňa som si povedala, že dosť a vyhodila som všetko z Avonu, bolo to jedno väčšie čierne vrece, míňala som vtedy dosť veľa na kozmetiku a pritom to boli šitné veci.
avon a oriflame chcú aby sa im darili zisky, tak si pomohli tým, ze aby im pomohol diabol...
tak hej mozne to vyzniet i smiesne i na zaplakanie, ale tí od ktorých som sa to dozvedela tak to vedia od niekadial, a tí co im to povedali tak to tiez maju z nejakých zdrojov informácii, tak nemusís tomu verit, ale ja myslím, ze je to pravda.
Lolka to co pises prosim ta? To nemyslis vazne, vsak? Tak teraz neviem ci sa mam na tom smiat alebo plakat, ze niekto si nieco take vobec mysli...ach boze
teda ak si veriaca a beries to vázne Avon a Oriflame som pocula nieco také, ze vzývajú diabla asi tí co tam pracujú, takze ja som radsej za iný druh kozmetiky..
mne poradila z oriflame poradkyna OPTIMALS, SEEING IS BELIEVING, alebo ako sa to volá, mam tiez 26. Ale ked spomínas vejare, ja asi nemam az tak ako ty...skusenosti moc nemam lebo pravidelne to nepouzívam, no mala by som, ale ja si uz nekupujem z oriflame z katolíckych dovodov, a musís aj vediet ako si mas nanasat ocné kremy..nesmies si to dávat priamo na oko asi 1 alebo az 2 cm od oka, okolo, lebo to sa ti vsiakne, aby ta nestípali oci a treba si dávat trosku len také bodky, vzdialen asi 5mm a potom si to poklepes.