čaute baby...chcem sa vas opytat,hlavne nejakych odbornicok,ak su tu :-)ze aky ocny krem mam pouzivat,mam 26 a asi je to geneticky dane,ked sa smejem mam take vejare a dost mi to prekaza...aky krem by bol najvhodnejsi,uz protivraskovy?napiste mi konkretne nazvy,popripade skusenosti.vdaka
očný krém po 25-ke
šťastnejšia ak nebudeš kupovať kozmetiku Avon? :D fíha, tak to som nepočula aby kvôli Cirkvy niekto opustil úplne normálnu "prácu" ktorú ja mám ako hobby...
severanka ja sa cítim taká stastnejsia vies,
Lolka: ano,som veriaca, ale ja si nemyslím, že práca s kozmetikou nejak narúša moju vieru... :D
tak hej, ale ja som na jednej strane rada, ze sa to tak zvrtlo aj...
chudinka dirtyd len chcela vediet dobry ocny krem a tato tema narastla do obludnych roymerov:)takze spat k teme,pouyivam eucerin a som velmi spokojna...dufam,ze nie su satanisti:)))
hej, neviem ci práve okultistické, ale chcem byt čo najviac slobodná s Bohom. Si veriaca severanka?
Lolka: chápemto správne, že si uverila tomu, že Oriflame aAvon sú okultistické firmy?
in dakujem ti ze si prispela týmto príspevkom, nakoniec je dobre ze som tou temou zacala, lebo o niecom som ani nevedela, takze sa chcem vsetkého toho zrieknut pre svoju slobodu.:-D
Tak tomu verim asi tak, ako tomu ze je avon a oriflame diabolsky ci ako to nazvat.
Lolka: ale veď každému ide vždy o čosi iné, snáď nebudeme čakať, že Avonu pôjde o duchovnú pomoc... ide im o peniaze, to je jasné , ktorej firme dnes nejde?