Ahojte všetci:)mám otazočku..aj na Vás chlapi hlavne:)ako hodnotu má Vás slovo lubim ťa..ako často ho vravievate svojej priatelke...no lebo ten moj..to nejako nepoklada za dolezite..a mi vravi ze kolko je takých párov..ako raz za mesiac to povedať:(a este aj ja prva..vzdy..dufam ze tu nikdo nebude pisat nejake hluposti..mi zase..ale tak ma zajma ako to maju ostatny, a ze mozno som neni jedina...
Slovo Lúbim Ťa...
no baby:)asi mi važne nic iné nezostava..len sa s týmzmierit..že on patrí medzi tých, ktorý to nepotreboju hovoriť a počuť a možno potom ked mu to ani ja nebudem hovoriť,bude chcieť mi to povedať sam:)
to je ok jamka, len som uz zacala mat pocit, ze sa to tu zacina orientovat na to, kto si to hovori castejsie...aj tak nezalezi na tom ako casto, ale aky ten vztah v skutocnosti je, presne ako napisala zuzu, je potrebne vediet, ze ten druhy o nas stoji a ma nas rada a neberie nas ako samozrejmost
gretka,inak ja som to myslela tak,ze my si to hovorime aj pri tom mojkani :) je to pekne...alebo aj hocikedy inokedy..pri soferovani sa na neho usmejem a poviem ze ho lubim.lebo to tak citim
myslim ze tu ani nikto nepovedal,ze by sa kvalita vztahu merala na tom,kolko krat denne si povieme ze sa lubime. preto zuzu sa s tym asi musis zmierit,ked je ten tvoj takej povahy ze to nepotrebuje hovorit.potom je dolezite to ako sa chova... zazila som aj take,ze vravel ze ma lubi a ma ma rad,ale choval sa opacne.. :)
..každý len pise..ze láska po uričtom case opadne...a ja to aj chapam, že to nemoze byť také ako na začiatku...pretože sa už poznáme..ale neviem prečo mám pootm taký pocit, že mu už na mne tak nazalezi:(
myslim, ze kazdemu dobre padne, ked pocuje, ze niekomu na nom zalezi...my to mame asi tak, ze si to povieme a ten pocit z toho trva u nas dlhsie a ked pomaly vyprcha, povieme si to znovu. Neni to kazdy den ale to naozaj nie je znamka toho, ze mame chladny vztah. My sa mame neskutocne radi a niekto kto nevie kolko sme spolu si mysli, ze sme spolu len kratko pretoze, si prejavujeme lasku tak ako prave zalubeni...
zuuzu, ved ti hovorim, ze ja mu to tiez tak niekedy hovorim. proste niekedy clovek nema naladu to stale omielat a niekedy to proste neciti tak, ze by to mal povedat, tak jednoducho povie "dobre". inokedy mu to zas poviem prva ja, nech si je aj on isty mojimy citmy, ale to zalezi od situacie a niektori ludia to fakt nepotrbuju ani hovorit, ani pocuvat.
tak to je fajn..ale tak asi teda tvoj priatel nema...problem ti to opetovat nie?
ja som s priatelov 5 rokov a hovorime si to velmi casto, ked dam priemer, aj 2x denne a nemam s tym nijaky problem, ked niekoho lubis nemas problem mu to povedat kedykolvek ked mas nato potrebu :-)
no jasne..to aj chapem..ale ked u nas..to vyzera aj tak ze to ide dolu vodou..ved keby tebe povie priatel..ze ho lubis.tak mu na to povies dobre?