maturita 2009

zabicka1611

a toho sa bojis?? moja kamoska robila Acko a v pohode!! niet sa coho bat, ak sa ucis tak spravis vsetko!!a k tej angline...drzim palce..lebo to su testy ako pod na mna :DD ja som sa na nich riadne nasmiala...:DD

severanka

zabicka - minuloročný test som zvládla dobre (B úroveň), len teraz ma máta to , že j euž len jedna úroveň :( ivanka- ja som si robila najmä listeningy z angličtiny a opakovala gramatiku... inak neviem čo sa mám tam učiť...

zabicka1611

minuly rok!! ako chces..sak sa to neuc, ale aby ta daka otazka potom neprekvapila!! lebo otazky ohladom diel su najlahsie!! :))

ivanka22

ahoj tak ja sa tiež toho bojím, hlavne slohov, neviem ich dobre písať a že až na 1,5 až 3strany tak neviem či to zvládnem..a zo sj si aspon pozrem povinné čitania - obsahy diel, autory..na cudzí jazyk sa ako pripravujete??

severanka

mallina -no tá rodia na ministerstve by sa mi zišla :D zabicka - v ktorom roku si maturovala, pretože minulý rok tam bohviekoľko otázok z literatúry nebolo, preto sa pýtam či sa tomu niekto špecialne v rámci prípravy venuje...

zabicka1611

ale sak dobre...vediet ich musis tak ci tak..sak aj v pisomnych sa ta pytaju na diela..alebo postavy..alebo ako to dielo skoncilo...a taaak...ved slovencina je zaklad..preto sa musis ucit vsetko!!

mallina

hej, pridavam sa k maturantom :) trochu sa uz bojim, ale nie az tak ako by som cakala, ze sa budem...nema tu niekto rodinu na ministerstve skolstva a nevie temy dopredu :P ???