čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
ja idem B1... :) z angličtiny
zabicka - minuloročný test som zvládla dobre (B úroveň), len teraz ma máta to , že j euž len jedna úroveň :( ivanka- ja som si robila najmä listeningy z angličtiny a opakovala gramatiku... inak neviem čo sa mám tam učiť...
prave si pisem nejake skusobne slohy na AJ, no uvidime ako to dopadne...z jazyka idete B1 ci B2?
ahoj tak ja sa tiež toho bojím, hlavne slohov, neviem ich dobre písať a že až na 1,5 až 3strany tak neviem či to zvládnem..a zo sj si aspon pozrem povinné čitania - obsahy diel, autory..na cudzí jazyk sa ako pripravujete??
mallina -no tá rodia na ministerstve by sa mi zišla :D zabicka - v ktorom roku si maturovala, pretože minulý rok tam bohviekoľko otázok z literatúry nebolo, preto sa pýtam či sa tomu niekto špecialne v rámci prípravy venuje...
hej, pridavam sa k maturantom :) trochu sa uz bojim, ale nie az tak ako by som cakala, ze sa budem...nema tu niekto rodinu na ministerstve skolstva a nevie temy dopredu :P ???
zabicka - ja hovorím o písomných maturitách... tie sú v utorok ...