maturita 2009

zabicka1611

hlavne nestresuj aby ti vsetko nevypadlo...bud v klude..kup si cokoladu a ked sa budes bat tak si kludne daj..pomaha to...mam odskusane :))

zabicka1611

neni zac....ved ja som sa tiez nejak extra neucila..len som stresovala ze nic neviem a ked som sadla do lavice po par minutach som mala hotovo a smiala som sa na ostatnych ked som videla jak si radia a stale ina odpoved znela..samozrejme ze mna si nikto nevsimal lebo si vsetci mysleli ze nic neviem a preto len tak sedim :DDD

zabicka1611

neboj to das...ved maturita je len velke HALOOOO!! nic viac...potom sa budes smiat aj Ty, ze ake to bolo jednoduche..:)) drzkam palce

severanka

dnes som si už nejaké diela prečítala, najmä sa ale súsredím na slovenskú literatúru... zo svetovej viem len antigonu, hamleta a otca goriota :D

zabicka1611

ale stihnes..staci popozerat...a potom ked budes rozmyslaat tak ti to dojde...len si poprecitavaj..nehusti to do seba nasilu!! :)

severanka

zabicka - ved to je ten problém, že nejak extra som sa neučila, len troška teda tú gramatiku a tak... len ma fakt straší to, že teraz je zo SjL len jedna úroveň... bojím sa že to bude ťaažšie ako minulý rok