maturita 2009

nikinka

jeezis ten test bol fakt tazky :(( ... no teraz som si pozrela ten odpovedovy harok ... a to ked nemas presne v tom tvare napisane slovo ako to tam oni maju tak to uz neuznaju ?? napr. ked mam napisane slovo s vedomim a trebalo tam vedomim ?? .. tak to akoze neni fer podla mna.. lebo proste vies co tam treba doplnit .. a sloh som si dala uvahu

jenninka

nooo tak tie ukážky boli fakt hrozné nepoznala som ani jednu. Na čo to tam dávajú som zvedavá kto to robil, ved uvidíme hádam naškrabem aspon 35%. A ja som si vybrala úvahu(dúfam že som sa vyjadrila aspon k tému) ale mám tam strašne veľa chýb....dúfam že to dobre dopadne. A kto si ešte vybral tú úvahu?

suns

mali ste krasne temy:) hned by som si vybrala to rozpravanie a vymyslela si romanticky pribeh ako som mala zostat, ale som odisla... a nejak by som to obratila na happy end:D ake boli jazyky?:)

severanka

kks, každý rok je najpísanejšie rozprávanie a ja to neviem napísať ani za svet... :D ja som mala umelecký opis, ja som bola už dopredu rozhodnutá, že budem opis písať... a peknú tému dali

mia 90

baby ja neviem ako vy, ale z tych 8 ci kolkych ukazok som poznala az jednu:-D aj to som necitala,takze som nevedela o com to je, podla mna to nebolo tazke ale strasne záludné otázky tam boli.dakedy som mala pocit ze tam je viac odpovedi spravnych.a okaslala som sa na somarinach totalnych, ja len dufam ze som spravila:-D a tie slohy, temy boli celkom ok az na tapakovcom, ta prava to sa mi nechcelo rozpisovat kazdu vec ten umelecky opis na to tiez nie som, tak som si vybrala rozpravanie a vy ste ako na tom?

severanka

vanda. ja som toho nevedela viac a to som si do dnes myslela že som zo sloviny dobrá... ale možno to bolo tým, že v triede si furt šepkali a nedalo sa sústrediť lebokaždý ma buzeroval.. ale pozrela osm si teraz tie odpovede a mám 5 zle... tak to nie je až také zlé