maturita 2009

ivanka22

inak toho sa aj ja bojím, že koľko bodov budem mať...bože pomôž nech mám aspon 25, lebo potom excelovať na trojec pred našu profesorku to bude horor!! jájj tak sa bojím ako som dopadla...také sprosté úryvky a hlavne dlhé tam boli..to sa nedalo stihnúť všetko.

vanda.

test? a co si nevedela? mne sa nezdal az taky zly, teda to dopisovanie sme si kontrolovali potom a mala som vsetko dobre az na dve veci...dufam ze tak dopadol aj test

severanka

čaute čaute :( ja mámr iadnu depku z toho testu, ani nechcem vedieť koľko mám dobre a koľko zle, a to sme si mohli radiť koľko sme chceli :D sloh bol veľmi v pohode, peknučké témy boli, ja som písala umelecký opis - Aj zima má svoje čaro... :)

Ale ten test....ak dnešný test bol ťažký, čo bude zajtra na angličtine? :(

ivanka22

ahooooj no to teda aj jaaaaa.....ešte si idem niečo zopakovať a kašlem nato.aaach ten sloh ..hrozne sa toho bojím

severanka

ivanka: dala si som na FiF UK psychologiu, aj na TU psychologiu, do TT na PdF socialnu pedagogiku a do Blavy na PdF UK tiež ešte dva odbory ...

sophia

severanka: tak ja som si ten test robila, 2007 A a mala som mizernych 38% !!! a to sa ucim na tie metury uz skoro dva tyzdne vkuse ako nejaky vol. povedala by som ze to bol najtazsi test zo slovenciny aky som videla na nete zverjneny, proste hroze. a z minulorocnych som mala z B 90% a z A 74% takze dost velky rozdiel si mylsim...