Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oreganový olej

Príspevok v téme: Oreganový olej
asined

RNG - chcela som, sa ti úprimne po´dakovať za úžasnú radu, oreganový olej poradil okamžite po prvom užití na moje (5 mesiacov) pretrvávajúce problémy s mykoplazmou. problém je, že akonáhle dávku len na niekolko dní vysadím, objavia sa problémy znova (bolesť hrdla, pobolievanie na prieduškách. beriem aj silné probiotiká, obmedzujem cukry.rada by som sa spýtala, ako dolho je potrebné oreganový olej užívať, aby sa mykoplazma zlividovala natoľko, že sa už nevráti s príznakmi ochorenia horných dýchacích ciest. okrem iného mám pocit, že mám viac energie a cítim sa po telesnej aj duševnej stránke posilneá a vyrovnanejšia. ešte raz úprimne ďakujem a odporúčam ako prírodnú aleternatívu pri mykoplazmách.

amsi

Chcela by som sa opytat ohľadom oregánového oleja,či pomáha aj pri astme.Mam 5 ročneho syna, ktorému po nespočetnych laryngitidach a spazmoch priedusiek diagnostikovali astmu stredne tažku, vsetky lab. výsledky má v norme len reaguje spazmom priedusiek skoro na každú nádchu,skušali sme už vsetko možne a dočitala som sa aj o oregánovom oleji.Dakujem

RNG

Mozno.
Graviola je silne antimikrobialna, hoci opresnu ucinnost este nikto na jednotlive bakterie nepopisal. Viem ze je dokonca aj antiviralna, takze jej protirakovinne ucinky su mozno spojene aj s potlacenim niektorych virusov , tiez parazitov, co maju karcinogenne vylucky.
Zatial je to pomerne malo popisovana rastlina v literature, lebo pri jej vyskume v 80tych rokoch minuleho storocia farmaceuticke spolocnosti nevedeli z jej obsahu vyrobit nic patentovatelne a pre to sa snazia tuto prirodnu ucinnu latku blokovat ako skodlivu konkurenciu patentovanych liekov.

issey

Dalo by sa to Oregano skombinovat aj s Graviolou? POtrebujem znicit HP - liecim sa uz 3 roky a nic. Zjedla som kopec atb a nic. Taktiez som uzivala koloidne striebro, zinok, GSE,... a stale nic.
Tak chcem skusit este nieco drastickejsie :)
Co teda hovorite na tu Graviolu?

Dakujem.

5qo

Karvakrolu treba zevraj 100mg*3 a viac , najlepsie vas cenovo vyjde z iherb com,znacka now obsahuje cca tych 100 a je ich tam 90 v jednej skatulke postovne bolo zdarma ,teraz je uz cca 4dolare do vahy 1,3kg.u nas sa predavaju kvapky(ale drahe) kandimis ked to to potrebujete akutne rychlo,maju to aj v lekarniach,napriklad v Ba oproti zimaku,ked prebehnes ako keby cez trnavsku.dat si to mozes dat kludne do dzusu ked chces ide o to ze ti to plava na hladine toho dzusu lebo je to mastny olej a ked to vypijes vacsian ti ostane v krku a tam sa ti to vstreba cez sliznice,ale ak mas infekciu v hrdle je to lepsie a celkovo ej to lepsie lebo podla man cez tie sliznice sa to lepsie vstrebava pokial to nemas infekciu v creve alebo zaludku tam je to lepsie splachnut zas,aj ked to mas v kapsuliach a boli ta hrdlo radsej si to vytlac a tak vypi

issey

Ahoj.

Tak ja som sa tam docitala nieco, ze:
Obsahuje Karvakrol (80%) 24 mg
Uz som to objednala. Neviete mi poradit kolko presne kvapiek treba dat? A mozem to dat aj do dzusu alebo niecoho ochuteneho?

Dakujem.

RNG

Pozor na to kvapkanie pod jazyk, oreganovy olej je silna korenina, odporucam dobre zriedit vodou alebo lepsie olejom!!

RNG

Ja odporucam n a intenzivny boj proti candide 3x100 mg plus carvacrolu minimalne, takze z tohoto 4 kvapky=24 miligramov nestaci na creva, hoci na hrdlo by to bolo dost.
Skus dostat napr oreganovy olej z firmy NOW, kde v jednej kapsuli je vyse 100 mg carvacrolu(180 mg x 55%)
Povodne som si myslel, ze menej staci, ale presvecil som sa na vlastnej kozi, ze sa to neda mensimi davkami odsvindlovat, v mojom pripade islo o plucnu nakazu(aspergilus pneumoniae) a na creva potrebujes aspon tolko.
To plai aj na Candimin, kde je v kvapke pravdepodobne pod 8 mg carvacrolu(vyrobca neudava mnozstvo carvacrolu, len ze obsahuje 30% oreganoveho oleja)
Nuz typicke pre produkt z lekarni, davky sa uvadzaju mensie, nez naozaj ucinne, Aj v tom pripade je to ale ucinne na hrdlo, ale do criev sa to dostane podstatrne rozriedene, tj treba vyssiu davku pre cele telo.