RNG - chcela som, sa ti úprimne po´dakovať za úžasnú radu, oreganový olej poradil okamžite po prvom užití na moje (5 mesiacov) pretrvávajúce problémy s mykoplazmou. problém je, že akonáhle dávku len na niekolko dní vysadím, objavia sa problémy znova (bolesť hrdla, pobolievanie na prieduškách. beriem aj silné probiotiká, obmedzujem cukry.rada by som sa spýtala, ako dolho je potrebné oreganový olej užívať, aby sa mykoplazma zlividovala natoľko, že sa už nevráti s príznakmi ochorenia horných dýchacích ciest. okrem iného mám pocit, že mám viac energie a cítim sa po telesnej aj duševnej stránke posilneá a vyrovnanejšia. ešte raz úprimne ďakujem a odporúčam ako prírodnú aleternatívu pri mykoplazmách.
Oreganový olej
enjoy moj syn ma urobené všetky odborné vyšetrenia aj kožne testy,ako som písala všetky su negatívne a odbornú liečbu ma už vkuse od dvoch rokov /antihistaminika,inhalacne kortikoidy,blokátory alergénov/a záchvaty sa stále opakujú.Ale máš pravdu topiaci sa aj slamky chytá.
nakolko som alergik, tak ta produkcia hlienov v dutinach lekar pripisuje prave terajsiemu pelovemu obdobiu. podla mna je tam bakterialna infekcia. GSE som skusala tiez, ale stipe, takze priznam sa, z pohodlnosti som volila radsej striebro. ale vidim, ze musim to zmenit
delphia: ja som to skusal akurat raz ze som si to rozriedil s olivovim olejom a votrel prstami do nosa,ale neorbievam to kedze mam doma vzdy GSE a to si tam kvapkam ked mam problem. nemas v nose stafylokoka ked sa toho nevies zbavit?na toby ti bolo vhodnejsie uzivat GSE
Pozor na candimin do nosa, naleptate si sliznicu!
Ponajviac co mozete urobit, zobrat papierovu trubku(napr z toaletneho papiera alebo kuchynskej rolne) dat na nu kvapku ci viac candiminu a cez nu inhalovat, nosom aj ustami.Aj to moze po case stip[at, tak pozor na to, pridavajte len po kvapke na tu papierovu trubku(zvnutra samozrejme).
Do nosa sa hodi roztok citricidalu a koloidne striebro.
pripajam sa k zastancom candiminu. videla som ucinok na koznu pliesen na chodidlach a aj na pliesen na nechte.
5qo davas si ho aj do nosa? lebo ja mam uz dlhsiu dobu zatekajuce hlieny a denne si kvapkam striebro, lenze akosi to nie a nie ustupit. cim si riedis candimin do nosa? nestipe to velmi?
enjoy: nehodnot nieco co nepoznas a nemas odskusane, ja mam bohuzial dlhorocne skusenosti s antibiotikami a vysledok taky ze zniceny organizmus oslabeny chytil nabuduce este lahsie infekciu co sa deje viac ci menej pri vsetkych liekoch, ja mam oreganovy olej vzdy doma a dam si ked na mna nieco ide a odvtedy sa mi nikdy nic viac nerozsirilo a za dva dni mam vsetko prechodene. a som vdacny ze som sa na internete dozvedel od RNG o tom ze oreganovy olej existuje. uvediem priklad: ked som doveroval lekarom mal som zapal srdcoveho svalu z infekcie ktora sa mi rozsitila pravdepodobne z nosu na az na srdce potom co mi neskoro a chybne nasadili antibiotika, dnes berem oreganovy olej ked este nie je infekcie rozsirena a ani jej nedam sancu aby sa rozsirila. a uved niaky argument ked nieco osocujes nie len lebo oreganovy olej je dobry lebo mas vieru v medicinu(aj ked nevies preco a je to len sila zvyku)
enjoy: nehodnot nieco co nepoznas a nemas odskusane, ja mam bohuzial dlhorocne skusenosti s antibiotikami a vysledok taky ze zniceny organizmus oslabeny chytil nabuduce este lahsie infekciu co sa deje viac ci menej pri vsetkych liekoch, ja mam oreganovy olej vzdy doma a dam si ked na mna nieco ide a odvtedy sa mi nikdy nic viac nerozsirilo a za dva dni mam vsetko prechodene. a som vdacny ze som sa na internete dozvedel od RNG o tom ze oreganovy olej existuje. uvediem priklad: ked som doveroval lekarom mal som zapal srdcoveho svalu z infekcie ktora sa mi rozsitila pravdepodobne z nosu na az na srdce potom co mi neskoro a chybne nasadili antibiotika, dnes berem oreganovy olej ked este nie je infekcie rozsirena a ani jej nedam sancu aby sa rozsirila. a uved niaky argument ked nieco osocujes nie len lebo oreganovy olej je dobry lebo mas vieru v medicinu(aj ked nevies preco a je to len sila zvyku)
Rng- ani nic take som nenapisal....
Je rozdiel matat a mysliet si..... a je rozdiel zratat si kolko je jeden plus jeden.....
enjoy, este som nepocul, ze by ta vysetrenia z niecoho vyliecili. Ale antimikrobialne latky pracuju na rozne infekcie, tj aj tie, ktore za dlhy cas vyvolaju astmu.
Ze ich klasicka medicina neprehlasila za lieky, to im na liecivosti neubera.
Dnes to maju oskusane uz miliony ludi, takze sa to neda zatajit ani potlacit, aj ked sa o to mnohi lekari vsemozne snazia.
Oreganovy olej je vyborny expektorant(to pri astme treba) a zaroven potlaca rozne infekcie, ktore vedu k astme.Hlavne infekcie v prinosnych dutinach, odkial sa hlieny dostavaju do priedusiek a pluc. Tj hlieny plne toxinov ba aj zivych mikrobov.
amsi- ak si vazne myslis,ze nejaky oreganovy olej je lepsi ako komplexne vysetrenie a nasledna odborna liecba.....
Niekto sa aj nitky chyta......