Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
MALINA ja nehovorim ze jej muz dostane rakovinu ani jej to nezelam, preboha!!!!!!!!!!!!!! Ja len reagujem na to ze pise ze ma 50 rocnu sestru ktora ma rakovinu a mama sa trapi!!!!!!!!!!!a Catherin napisala a myslim si ze myslela tak, ze kazdy moze dostat rakovinu !!!! Ako jej dieta tak aj manzel....takze je sproste odvolavat sa na rakovinu pri rozhodnuti mat ci nemat dieta!!! (volaktori si fakt neprecitaju o co ide...a potom takto trapne reaguju)
je mi zle z toho co ste tu z tejeo temy urobili odsudzujete a urazate jeden druheho o preklinani nevravim neviem co je zle na tom ze jedny chcu mat a druhy nechcu mat deti je to na rozhodnuti kazdeho z nas ako si zivot zariadi a ak je presvedceny o tom ze necce priviest svoje dieta do tohto sveta zabijania drog atd...tak nech tak urobi ja deti mam a som za ne vdacna a nemenila by som ale takto niekoho urazat lebo ma iny nazor tak to je chore
Brekeke, tak to ti pekne dakujem!!Ze si ma neopravnene znosila a ze mi aj zazelala take krasne veci. Ja som jej ani jednym slovom nepriala nic zle, tak ma nehadz do jedneho vreca s tymi, co tak urobili!! Bud tak laskava! JEDINE k comu som sa vyjadrila, boli jej dovody, preco nemat deti (luxusne dovolenky, spat do 10-tej, potreba nevarit...). Ja som jej nic zle nezazelala, prave naopak, tak bud tak dobra a vyhladaj si pre istotu vsetky prispevky, predcim niekoho znosis...
Precitaj si prispevok od Potkana(to kopiroval niekoho kto pisal), nieco take napisat je ok?! Tak nabuduce ked uz chces znosit, tak niekoho, kto napisal take nieco. Ja som napisala toto:
"Frantiska, ty sa nad sebou a nad svojimi prioritami zamysli. Aby si raz nezostala sama, aj bez manzela."
Toto, ty... juj, uz aby som na tebe nenadavala, nie je zle prianie! To aby sa zamyslela nad svojimi prioritami, a aby raz nezostala sama?! Ved sa to moze kedykolvek stat hocikomu z nas! To by chcela?! Urcite nie, tym ale nechcem povedat, nech ma deti len preto, ale nech sa zamysli, lebo som si ista, ze raz by ju to trapilo! ANO JEDNYM SLOVOM som jej nezelala nic zle (ty vytreta gumova hlava! Gratuluj si, lebo rozhadzat taku povahu ako som ja je velmi zlozite). Tak si daj odo mna odpych a neobvinuj za nieco co nebolo napisane!
P.S: Dik za tu neplodnost (aj za to obesenie), si naozaj mila, ty narozdiel odo mna, ludom aj zle prajes, zkazena si, az to sem citim. Ak by som nedaj Boze raz bola neplodna, ci to bude o pat rokov, ci o desat, tak to si pis, si na teba spomeniem aj o tie roky a myslienkami, aj ked nemam paru kto si, ta budem preklinat! To si pis! Este aj na ciernu magiu sa dam, tak sa tes a modli, aby tak nebolo!
Mimochodom som uz silne na pochybach, ci tieto negativizmy nepise jedna a ta ista osoba (Frantiska sem uz ani neprispieva, apson nie pod tym meno)tak ktovie.
Takze ta "mila" brekeke a neviem pod akymi nickmi si to este pisala este raz poprosim, aby si 2x merala a potom strihala, hlavne detailne citala! Aby si potom nezdrbala niekoho, kto take ani nepisal! Ale skoda reci. Kto sa hlupakom narodil, aj tym ostane. A ked nechces virit zlu vodu, uz nereaguj, tiez to mam v plane!
citujem: "Tvoj muz tiez nie je nesmrtelny, mozno ho trafi slak alebo skape na aids po navsteve bordelu, to dufam, ze nakazi aj teba." brekeke a z teba ani trochu nesrsi ta ista zloba .. :D clovek niekoho zdrbe za jeho slova a na oplatku prida rovnake a si neuvedomi ze robi to iste :D
izaura2222,lenze vy tam mate aj ine platy.Iste tam nerobis pre zivotne minimum,ci sa mylim?Vyved ma z omylu ked ano :o)
Mimochodom,po precitani par stran si myslim,ze ona tie deti nechce,pretoze by stratila komfort zivota(tak ako to pisala "zasnem").Dobre,ma pracu,ale tu ma kazdy z nas(ci robi predavacku,ci robi za pasom a ci robi sudkynu,je to jedno,nejde o to,ze ma"zavidenia hodnu"pracu,ako pisal niekto,ba naopak,ked ma dobru pracu,ma aj lepsi zivot!Ona sa nechce vzdat svojho PRIVATNEHO komfortu(to je ta pointa,nie to,ze nechce deti,to je jej starost a nic zle na tom nie je,lenze ten sposob podania preco nie je naozaj burcujuci,tak si hovorte,co chcete,ale tiez si to myslim) a to,ze zalozila tuto temu,asi ju skor trapi nazor inych ludi,co by si mysleli o nej,keby tie deti nikdy nemala.Ja by som sa tiez niekedy spytala otazky,o ktorych odpovedi som presvedcena,len by ma zaujimal nazor inych.
Mallina,nie,to som si nevsimla,pardon :-(
Zuzanka,nikto tu nic zle neprial,aj nazor,co mi poslala malinka(s tou rakovinou od catherine alebo kto),nebolo zle prianie,ale skor CO KEBY,proste,aby sa Frantiska uvedomila,pretoze to sa moze stat,to nebolo "zelam ti"!Pretoze to je fakt,ze sa moze stat,ze v 40tke si budu pekne nazivat a nieco sa stane(choroba,nehoda).Ved to je na dennom poriadku!Co potom?!!Treba rozmyslat aj dopredu.
Co sa tyka zasnem,to som citala,ona tam uz vonkoncom nic zle nepriala,iba vytykala dovody,co si myslim,ze su opravnene.Podotkla to,co uz povedane bolo,ze sa moze nieco stat.To vobec nebolo zelanie,ja neviem,co si ty citala,ale tak neries.Zbytocne sa tu kazdy hada,ked nechce deti,nech ich nema,ale naozaj by sa nad tym mala zamysliet,aby nezostala sama (ak by sa stalo nestastie,a este povedz,ze aj ja zelam zle,to uz z teba fakt omdliem)
mallina, tipujem, ze si zase bude niekto mysliet, ze to napisala jedna osoba, pretoze sme napisali rovnaky nazor. Ibaze napriklad sara pisala aj s makcenmi, to si uz tie detektivky asi nevsimli. Ja som to tu necitala cele, ale tie priam hystericke utoky sa prehliadnut nedali, co su o par riadkov nizsie. Ako sa tak moze spravat nejaka zena, ktora si uz hovori aj matka.
tikitou a ostatne pipky su normalne, ked pisu frantiske, ze jej manzel ma zomriet? To normalne podla teba asi je, co? Zelat niekomu nieco take. Ale ked niekomu niekto na tieto hnusne slova napise, tak fajn, mozno prave ty budes teda neplodna, ked tej druhej zelas, aby jej umrel manzel, tak je to zle? Ja tu vidim len same utoky na zenu, ktora deti nechce, ved to je jej vecou.
tikitou, ked sio precitala celu diskusiu urcite ti neunikol prispevok pod "brekeke" :
elizee
Dnes 17:06
Frantiska, v uvode pises ze mas 80 rocnu mamu!!! Cize myslim ze tato otazka ta uz skutocne trapit NEMUSI. Si stara na to aby si mala deti, ziadne uz aj tak mat nebudes!!! Uz sa len modli aby to nebolo tak ako pisala catherin, ze tvoj muz ochorie na rakovinu a ty sa tu budes sama trapit dalsich 30rokov na svete sama, opustena s prihriatymi parkami!!!
to ze ona jej hovori ze muz dostane rakovinu ti nevadi? a ze brekekeke len reagovala nato?!?
Brekeke inac mysliet na buducnost aj ohladom deti je pekne,tak neviem,co sa pustas do ludi.Zavadzas do moznosti neplodnosti a dopredu stanovujes moznost obesenia?!Si normalna?!Hlupa kreatura si ty,prepac,ale z ludi ako ty mi je na GRC.Na to,aby si pochopila tu diskusiu,by si si ju mala precitat celu,ja som si dala tu namahu,aspon z 90%!