Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

izaura2222

frantiska a kde v zahranici si len tam medzi recou som sa chcela opytat ked to nevadi aj ja som v zahranici a tiez je tu vsetko drahe a hlavne vysoke dane s danami na slovensku sa to neda ani rovnat hihi tu je to od 42 do 67 percent hihi asi by sme inac pozerali keby boli take dane na slovensku :)))

zasnem

Jaj Anka draha :D, ani teba som tu na fore este nevidela, takze o podpisovani radsej pomlc. Ja ta naozaj nechapem ani tu dotycnu, ktora forum zalozila! Ak si si aj ty (blbucka dusicka moja) nevsimla, ja sa s tym nechvastam, ja som iba podotkla, ze mam paru o tom, co je zit v zahranici. A pre mna naopak ti ludia nieco znamenaju, co do frasa vydrzia obracat tie hamburgery atd... Lebo ano, to je ina makacka! Respekt maju predo mnou ludia, ktori mozno nemali prilezitosti, alebo naopak na sebe makali, no sa im nedarilo (ved dnes je uz vela veci o korupcii). Ak nechapes, ja som reagovala na jej dovody, ale ty sa do toho nestaraj, diskutovala som s Frantiskou, nie s tebou. A ty neviem co si otvaras zobak, ked tak velmi podporujes slovakov v zahranici, tak co nejdes sama?! Preco by sa mal hned kazdy hrnut do zahranicia robit si tam skoly? Na tie treba aj urcite financie, nielen vynikajuce znamky, moja a srdiecka ma tam netaha... A ty trt o mne vies, uvidime, kam to dotiahnem ja, a kam ty. Aj ja mam urcite ambicie, mam vzdelanie a ovladam svetove jazyky, takze viem co je drina v tomto zmysle, a pokladam ju aj tak za mensiu drinu, ako tu - starat sa o deti, ci obracat tie spominane hamburgery. O tomto rozpravam, ze ano, Frantiska to niekam dotiahla, v tomto smere je nadana, sikovna... Lenze starostlivost o deti a vychova je uplne ina kategoria. Zrejme jej vlastna praca pre nu niecim uplne lahsim, vsak to sama napisala! Ja som nereagovala na jej citat, ze nechce deti (nech si robi co chce) ale nemat deti pre tie dovody, co uviedla je absurdne.
A ty radsej pomlc, lebo uz na style tvojho pisania vidiet, ze to mas v hlave vytrete. A uz neviem, ako by som dosvedcila, ze nemam co zavidiet! Naozaj nie, pretoze by som nechcela mat nikdy situaciu ako ona... Ach boze, detinske hlupe prispevky, ked niekto protireci, tak hned musi zavidiet, nie?! Kedy z toho vyrastiete... Len aby to nebolo raz tak, ze ty alebo ona, by ste zavideli mne, heh. Ja mam krasny zivot, ambicie, priatelov, partnera, makam na seba a deti sa ani nemozem dockat, lebo budu moje stastie, aj ked budem musiet vstavat rano o 6-tej, kuchtit im kazdy den, ucit sa s nimi, venovat im volny cas, je mi to fuk, lebo budu moje zlaticka a hovorte si co chce, ze imaginarne deti, no a co! Kazdy ma sen a pre mna su nim deti! DOVI DOPO a uz na mna vy dva nereagujte, rieste si seba.
Frantiska, ty sa nad sebou a nad svojimi prioritami zamysli. Aby si raz nezostala sama, ja bez manzela.

anka

Joj si blba jak tago mila zasnem, co sa nevies ani podpisat. Co to je rok v zahranici? Po takych minimalne piatich rokoch mozes povedat, ze zacinas spoznavat zivot mimo a ty sa tu pustas do ludi, ktori maju odzitych v zahranici mnoho rokov.Kolko Slovakov v zahranici je ozajstnych profesionalov? Otacaju hamburgery alebo vykladaju tovar. Ved nic ti nebrani odist a dosiahnut nieco mimo, ked je to take lahke. Ja som tiez pohodlna, je na tom nieco zle? Preco nestudujes na vyske v USA? nemas na to? Strasne ta musi ta zavist zozierat, kazdym jednym slovom to potvrdzujes. ja Slovakov v zahranici podporujem.

zasnem

Frantiska reakcia na "nejdem do datailov, lebo taku sumu si ty asi tazko predstavis. Si prizemna ako vacsina ludi, ktori nevytiahli paty z domu.

Ad1- vludila sa chybicka! Ze paty nevytiahla z domu! HAHA...Prezila som rok v USA a pol rok v UK. Teraz studujem na VS. A aj keby som ich nevytiahla z domu, co to s tym ma spolocne?! Preboha, zivot na SVK mi pripada tazsi ako ked som zila v amerike. Je to ako krajina pre blbcov, "nestrati" sa tam ani ten, kto nevie jazyk. Uplatnit sa tam nie je tazke, skor je zlozita vizova povinnost!
Takze ta velmi rychlo vyvediem z omylu.
AD2- takze nezijes na SVK (ale niekde pomimo, asi ti je tam lepsie ako tu, to znaci, ze su tam pre vas lepsie podmienky, ZE?!) Tvoj manzel je lekar, ty mas skvele meisto! TAK WTF?!! Dosvedcuje to iba fakt tvojej pohodlnosti a plytkych vyhovoriek! S takymi poziciami by ste si tych deti mohli dovolit aj tri.
PS: ja som o tvojej inteligencii nehovorila nic! Otvor si oci a citaj co pisem!! Prekrucas slova! Ale ked uz sme pritom, tak ti mozem povedat, ze ani to tvoje zamestnanie neprisvedci tvoju inteligenciu, lebo to, ze srsi zo mna nenavist a ze ti zavidim je na smiech! co ti mam zavidiet?! Ved ani neviem kto si, co robis, ale to VIEM ako zijes a ake mas nazory! A to by som nechcela ani za mak!! POINT

01stanka

Ahojky, Nikto tu nepisal nic o klonovani, ide o to, aby sa mnozili kvalitni jedinci - aby obyvatelstvo nehluplo. No ved sa pozrite, kto ma najviac deti. Ti najchytrejsi to asi nebudu. Aj my sme trikrat merali, kym sme si to strihli naostro. Ako dobre je tym hlupakom, co nerozmyslaju, lebo nemaju cim, ignoracia je blazenost.

mallina

"jasne, geneticky výber!!!! ideme klonovat dokonalých ludí!!!!! a ostatni do plynu!!!! ze jo???"

nevyzera to tak :DDDDD

mallina

aaaaaaaa...uz sa vyjadrila, ze nezije v krajine kde sa platia dochodky z dani, ale ze si na starobu zaraba sama, tak to ju trapit nemusi

mallina

jajka001 ty sa uz ukludni prosim ta, nikto ti tvoje deti nebere...tato tema pre teba vobec nie je vhodna, nikto sa tu teba na nic nepytal..frantiska len chcela pocut nazor ludi, ktori su na tom podobne ako ona, ze deti neplanuju...ty uz si svoj nazor vyjadrila, tak by si sa uz mohla aj uvolnit a ist sa radsej spytat svojich deti aky mali den..