postinor

Príspevok v téme: postinor
xyz

Prosim Vas mohol by mi poradit nejaky odbornik? Pred dvoma tyzdnami som si dala postinor a teraz som to dostala, ale nenormalne krvacam a tak som zacala brat pambu a este jedny lieky, ktore by mi to mali zastavit, ale je to len minimalne zmiernenie, poradte mi prosim ci sa to zlepsi, lebo mi je dost zle..len mi prosim nehovorte ze mam ist k doktorovi..

jaja

mischa, verim ja uz to mam tento rok za sebou a rok ma tam nik neuvidi :o) preventivka zubar a gynekolog je u mna to iste ,,obrazne,, ked som u zubara vravim radsej u gynekologa a ked som u gynekologa zasa opacne vravim radsej u zubara a najradsej som ked ich nevidim :o)

xyz

ja som sa nesmiala, ale len usmiala :)) a neviem, no mne je to dost jedno, ze ci gynekolog, alebo gynekologicka, len aby bolo vsetko v poriadku..

misha

jaja, nájdem si radšej gynekologičku:-) A ja by som chcela ísť na tú preventívku, chcela by som vedieť, či je všetko ok..

jaja

S nimi by asi taka sranda uz nebola ale zasa oni to beru ako pracu a ber to tak, maju viacej skusenosti a budes tam musiet raz ist tak ci tak, alebo si najst medzi kamoskami kontakt na ich gynekologicku , dnes si mozes vybrat ty ku komu pojdes a moze to byt i mimo vasho mesta

jaja

Mischa, vies ono to je jedno ci je to zena alebo chlap, ja som mala najprv gynekologicku len mi odisla na matersku a potom som mala gynekologa a bol fajn aj ked bol v mojom veku aspon sme si pokecali..