chcem sa opytat vsetkych chlapov, preco ste take svine... Preco si potrebujete neustale nieco dokazovat, striedat zeny a nevydrzat pri tej jednej?? Uprimne mi prosim odpovedzte, preco mate potrebu sulozit s kazdou len trochu k svetu vyzerajucou ktoru stretnete... Cest vynimkam! Prave sa mi cosi take stalo a som z toho zufala, ten kreten ma vyuzil len na sex a nic viac, najradsej by som ho zabila.
vysvetli mi toto niekto?????
aj budem :-(((
pre brunca: este si doma?
suhlasim a po 1 az 2 tyzdnoch je to ok.po 1 az 2 dnoch nie. :-)
Nemyslim, ze ked sa zena vyspi s partnerom trebars aj po 1, 2 tyzdnoch, ze v jeho ociach klesne a uz cobec nie ze je stetka. Ked sa maju dvaja radi je logicke ze pride aj na spinutie teli a po akom case to je uz ich vec.
Poviem Ti to rovno.
ZA VSETKO MOZU ZENY!!!!
AK DAS /TE/ CHLAPCOVI SEEEXX STRACATE UNHO UCTU,DOVERU, VIERU...on si Vas nikdy nevezme za zenu.Viete preco?lebo by si nikdy nevzal za zenu štetku /pardon za vyraz/
Je to tak.
Nevie si Vas predstavit ako matku svojich deti...
Muz chce zenu , aby bola pren prva a zena chce muza, aby pre nu bol posledny.
A verte mi je to pravda.
Takze mat cisty vztah.Je to tazke , ale nie nemozne ja uz mam cisty vztah 3.roky a poznam sa zo svojim priatelom uz 9-ty rok.
Nas vztah je zalozeny na vzajomnej tolerancii, dovere, viere, a hlavne LASKE a nie telesnej laske, telesnemu splanutiu...a tak hovorite , ze sa obidvaja milujete a pritom je to deformacia sexu nic viac.Ukojit seba a dovidenia.
Ak budete chciet vediet nieco blizsie tak kludne :)
Netreba zufat len treba zacat novy zivot , zit odznova a poriadne
Drzim palce
Teda no toto!Vysvetlenie, ži si ako chceš, vyznávaj hodnoty aké chceš, ale asi si zabudol, že nežijeme v 15.storočí,ja vydatá nie som, milovanie si užívam a vôbec sa necítim ako horší kresťan, skôr naopak..A ku Radke,palina mi hovorí z duše, nie je to o tom, kedy sa s niekym vyspíš, ale o tom aký ten človek má charakter a na čo ťa chce..A to sa veľmi dobre dá zistiť,odpozorovať,a nemyslieť si, že ku mne sa ten muž bude správať ináč ako k ostatným, to je tá naša ženská naivita,že niekomu vpadneme do života a on svoje spôsoby kôli nám zmení..U mňa napr.sa všetky vzťahy dosť rýchlo prehupli do sexu a vždy to boli vzťahy trvajúce roky.Proste, je to o tom,myslím si, že mužov priťahuje a vážia si, keď žena samozrejme nie je sprostá sliepka, ale vie čo chce a keď sa s niekym chcem milovať načo mám čakať?A odpočítavať, 1.rande-pusa, 2.rande -nejaký dotyk, veď je to smiešne!
to je len tvoj problem radka, chod sa vyplackat inde.
2 vysvetlenie: to boli rady alebo čo? Ty v tom máš hokej. Na to aby si si dokázal vysvetliť realitu potrebuješ osnovu.
Ty degeš, Radka má práve s tým problém čo jej tebe podobný trepú celý život do hlavy ale realita je úplne iná.
A inak celý tvoj problém je dosť ženský, si do neho absolutne zamilovaná. Temer každý muž je schopný pretiahnuť ženu aj na počkanie bez citov a premýšľania. Teda ako? PUDOVO. Ale nemožeme za to. To urobila príroda. Napríklad, všimni si že chlap keď sa dobre naje tak sa mu postaví. Prečo? PUDY.
Zjednodušene --- NAŽRAŤ, PRETIAHNUŤ, A SPAŤ.