oholit alebo nie?

sarrra

Heeej, ziletkou?
Ja som oholena na tenunky pasik, obcas si to aj dam depilovat voskom, paci sa mi to na pasik, len sa chystam rodit o chvilu, tak preto sa pytam, ako si mam vsetko vyholit. Technika- v smere rastu chlpkov? Mam si ten pisk nejak uchopit :-D Chapes..No nevadi skusim :-))) Dik.

iduska

Noo ja si myslim ze je doba ked su prostriedky na holenie.. tak teda : prec stim.. ak sa ti to nebude pacit tak kludne si to potom nehas zarast.. ale naozaj nepotis sa nic ti s plavon netrci.. je to super.. ale upozornujem ta ze ak si to oholis tak na druhy 3den ta to bude svrbet ale to si zvyknes a potom to bude super.. :)

Adulka

sarrra: normálne žiletkou, teda ja najradšej novým jednorazovým hol.strojčekom, ešte nikdy som sa neporezala, tak sa oholím úplne nahladučko, samozrejme používam gél na holenie a vyzerá to pekne.

ewickaaa

VIVUA ...ja sa holiim aj na intiimnych miestach..myslim ze je to tak lepsie a uz is to s chlpmi neviem ani predstavit..a mam radsej oholenych chalanov..je to takee vkusnejsie...ale je mi to aj jedno...lebo luubim len jedneeeho a je mi jedno ci ma alebo nema chlpy....