Myslite že je to pravda že na ranajky by sa malo jest vzdy ovocie a nic ine?
Je to pravda?
hmm - neprišla si preto, lebo si si nechala vymyť mozog tými teraz modernými drýstami o mlieku... to že je niekto precitlivelý na galaktózu ešte neznamená, že mlieko škodí každému...
vies co radsej mi napis,aky mas vlastne dovod na pitie mlieka,lebo ja som neprisla na nic vynimocne v mlieku
hmm, ty asi nechapes =vela veci a to ako teraz bez urazky....mne osobne nejde o zdravu stravu rano ale o vydatnu, z ktorej sa poriadne najem...tym zase nechcem povedat, ze sa nestravujem zdravo....samozrejme si neratam kalorie a nepozeram, kolko tukov ma ktory vyrobok...naco mam chut, ,to si kupim a zjem.....
hmm - aj by som sa spýtala na jeden jediný rozumný dôvod prečo nepiť kravské mlieko, ale už mám dosť tých zaručených a stopercentných právd z témy pijete mlieko...
boze,co je to za modu pit ako dospely mlieko a este kravske???toto zase ja nepochopim
Podla mna by mali byt ranajky vydatnejsie. Keby aj clovek nemal cas pocas dna jest, ma aspon dobry zaklad z ranajok. Okrem toho je rano na lacno cukor v tele na dost nizkej urovni, takze ak clovek ide nieco potom robit, potrebuje "dobit" energiu, lebo ked je hladny, je nervozny.
bože, čo toto je za módy, nepiť kravské mlieko...toto ja nikdy nepochopím...
no musli ano,ale kravske mlieko urcite nie
a tiez pozor na to,co vsetko tke musli obsahuju,lebo ked su tam nejake male cokoladky,tak to zdrave urcite nie je
ja ovocie pocas dna jem, ale nie na ranajky, lebo mi to proste nechuti , radsej si ho dam poobede alebo vecer...