Strach z maturity...

Príspevok v téme: Strach z maturity...
ejaa

ja viem, ze je to asi divne...ale ja sa fakt bojim...ze co ak nespravim, ze co ak bude tazsia nez su moje vedomosti...no a mala by som sa asi ucit ja viem...lenze, ked moj mozog uz odmieta vsetky informacie...a pritom mam pocit, ze nic neviem...alebo vlastne naozaj nic neviem...mne sa uz tak nic nechce a tak sa to neuveritelne blizi...co mam robit?okrem toho, ze sa ucit...

ejaa

no dakujem moc...fakt si ma povzbudila...no ale ved ja sa aj trosku ucim...tej slovenciny sa najviac bojim slohu a potom mozno z ustnej ale sak nie som az taky debil...ale moc sa bojim nemciny...z tej som ako debil...to bude tipovacka, ze naozaj...uctovnictvo hadam ma nejake tie ucty napadnu na tej nasej 5hodinovej pisomke:) a este ustna z ekonomiky? dufam, ze ma triedna zachrani a ze si vytiahnem temu o ktorej budem mat aspon tusenia...aj ja stale pocuvam, ze maturita formalita a ze ci som videla niekoho co nezmaturoval a take reci...no ved dufam vo svoje sily...a hlavne sa asi nebat...dakujem

tinusska

maturita - formalita... len skoda, ze si to clovek dokaze povedat az "po"... fakt... urcite zmaturujes... :)) len sa zbytocne nestesuj.. hmm.. mna tiez sice rano pred maturou trosku prehanalo na wc :)) nastastie sme mali vsetky predmety v jeden den...

hannahk

cos a tyka pisomnej casti, nestresuj, musis ju spravit na 30% a ver mi, ze to urobis, a to staci, nikto sa ta v zivote nebude pytat, ze ci si mala z testu 100% ci 50% ci 30% ci kolko. nam sama slovencinarka povedala ze je to nezmysel ten test, a ze vytipovat to vytipuje kazdy minimalne na tych 40/ precent urcite...a ak sa velmi bojis, tak si najdi stare maturitne testy, a skus si nejaky spravit, ako by si dopadla

leerka

kazdy ma asi z maturity stres to je uplne normalne mala som ho aj ja, aj ked nie velky, lebo som si nepripustala, ze ju neurobim, neprichadzalo to do uvahy.....pravdupovediac som sa ani moc neucila resp skoro vobec...iba jazyk som sa ucila...a hlavne ked mi slovencinarka povedala, ze aj tak zmaturujem, tak som sa vobec neurila...je vsak pravda ze napr sme mali okolo 30otazok so SJ a ja som sa naucila iba prych 10 a vytiahla som si predposlednu....ani som ju nevidela....no a zmaturovala som a som tu..... nakoniec to dopadlo tak, ze sme skoncili nasu konverzaciu v tom zmysle, resp tak sa to zvrtlo z basne od neakeho slovenskeho autora na drogy, ako ich mladi ludia pestuju a ako ich seju tajne na polia .....uplne mimo, odveci.... ale ak mi predtym niekto povedal, ze maturita formalita, tak som neverila, ale hned ako som zmaturovala som pvedala, ze ano, je to iba formalita...tak drzim palce a skus sa aspon trosku ucit....