Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z maturity...

Príspevok v téme: Strach z maturity...
ejaa

ja viem, ze je to asi divne...ale ja sa fakt bojim...ze co ak nespravim, ze co ak bude tazsia nez su moje vedomosti...no a mala by som sa asi ucit ja viem...lenze, ked moj mozog uz odmieta vsetky informacie...a pritom mam pocit, ze nic neviem...alebo vlastne naozaj nic neviem...mne sa uz tak nic nechce a tak sa to neuveritelne blizi...co mam robit?okrem toho, ze sa ucit...

blondavaaa

...maturity sa nebojte...je to šuvix oproti skuskam na vysokej..kde jedna skuska je ako jedna maturita :D...myslim tym mnozstvom materialu na prestudovanie..niekedy aj ako dve :P...takze z matury by som si nerobila stresy...ked si na to spomeniem, na moju maturu, tak mi je smiesno zo seba samej, ako som vtedy neskutocne stresovala...:))

Stay heavy

Ešte sa chcem spýtať že tie maturitné témy sa po odpovediach žiakov postupne odoberajú a každému ďalšiemu zostáva menej a menej na výber?

levicaaaaaa

ailanka...tak tebe dali 2...ale mne pri troch jednotkách krásne svieti jedna kvalitná vypasená trojka... :/

Stay heavy

Ja konkrétne maturujem samozrejme z literatúry, nemčiny a ja ako priemyslovkár (nebudem radšej menovať odkiaľ :D) mám teoretickú časť odbornej zložky, a to tak, že sú tam tri predmety a v jednej téme je vždy jeden stály a jeden z dvoch zvyšných, takže čo z toho vyplýva?? že jeden sa budem učiť úplne zbytočne, ale bodaj by som vytiahol to účtovníctvo, ktoré ma učila triedna... a to mám na učenie akurát pauzu vyplnenú medzi nemčinou a tou TČOZ, čili dokopy 2 dni :(( No nič, musím sa nejako uvoľniť, takže šup THE GATHERING do WinAmpu :-)

ailanka

levica tak nie som jedina.ja som povedala krasne vsetko a dali mi 2 :D a ti co nepovedali ani polovicu uplne s cistym svedomim 1.zasla som.zajtra idem po vysvetlenie, ze preco:D

ja som to neriesila lebo pri tej profesorke som mala maturovat este z bilogie, tak nech aj tam nepocaruje, z bio mi dala 1 nastastie.
pocitam, ze navyske blbe ohodnotenie bude normalne.tak som sa s nim ,,zmierila,, uz