ja viem, ze je to asi divne...ale ja sa fakt bojim...ze co ak nespravim, ze co ak bude tazsia nez su moje vedomosti...no a mala by som sa asi ucit ja viem...lenze, ked moj mozog uz odmieta vsetky informacie...a pritom mam pocit, ze nic neviem...alebo vlastne naozaj nic neviem...mne sa uz tak nic nechce a tak sa to neuveritelne blizi...co mam robit?okrem toho, ze sa ucit...
Strach z maturity...
vieš ako sa hovori o maturite....maturita je ako plot, keď nepreskočíš tak ťa prehodia...ja tiež maturujem a predpokladam že z toho isteho som na obchodnej a ešte som zošit nevidela
hm no tak to by som dopadla velmi dobre keby to takto brali aj u nas...tak to potom uz ani vobec maturovat nemusim ist a mozu ma pustit s jednotkami najhorsie s nejakou tou dvojeckou...
Ja keď som maturovala, tak brali do úvahy aj ako som sa učila po cele tie roky, takže ak som niečo zabudla, kvôli "oknu" tak to brali, že to určite viem podla znamok z toho určiteho predmetu. Ale všade to je inak, to zaleží aj od skušajúcich či ich tie znamky zaujímaju. Mojich skušajucich to zaujímalo.
clovek ma pravo na oddych, nie? a nahodou zosit mam aspon otvoreni...:)
a preco sa teraz neucis a radsej pises :)))))))))))))))))) ber to ako vtip :))
ale mne nestacia stolicky ani nahodou...ved toho sa bojim co ak dostanem okno a budem zamrznuta...a potom to uz nebudem moct opravit?no potom mi asi uz nic ine nebude zostavat a budem sa musiet zmierit aj s tym...ale zas az taka sprosta nie som, ze by to mali byt take zle znamky...moj priatel sa cele 4 roky nic neucil...den pred maturitami sa naucil prvu otazku a tu si vytiahol no chapete to?
zmaturovat je pohodicka...ale ked ti stacia styrky, tak prosim :)
pridaj sa do klubu ranených labutí
no to isto uz sa vsetci tesia...ale mas pravdu...este tych stresov v zivote budem mat isto dost...este vyska, zamestnanie, rodina...ach jaj...
ejaa buď v pohode, každý študujúci sa niečoho bojí, maturity, skúšok, štátnice a tak... hovoriť ti neboj sa asi nepomôže. Pozri, musí to byť a prejdeš cez to ako všetci ostatní. Myslíš, že si celé tie roky študovala len preto, aby ťa na truc vyliali akurát na matúre? To by bol pekne samovražedný školský systém:), neboj, už sa všetci tešia ako doštuduješ a zaradíš sa do pracovného procesu...