Stalo sa vám že ste otehotneli, keď ste používali len pharmatex? Ak viete o takom prípade, tak napíšte. Ja ho používam,ale neviem, či mu môžem dôverovať.
Tehotenstvo z pharmatexu
ahojte, my s priatelom používame phar. + kondom .. cez plodné dni + preruš. súlož .. (nikdy nevieš kedy ti môže kondom prasknúť :) )
my sa tiez zatial spoliehame na gumky, nic ine okrem pharm. samozrejme nepripada do uvahy, k HAK sa uz nemienim vratit....
CMu_Q: nic nieje sto percentne bezpecne. 6 rokov sme pouzivali kondom, posledne dva roky pharmatex a zatial vsetko ok.
ak pouzivate pharmatex spolu s prerusovaniu sulozou, tak pravdepodobnost otehotnenia na zaklade udajov z pearlovho indexu sa pohybuje medzi 0,028% a 0,189%, pricom samozrejme nezalezi na tom ci ma zena plodne alebo neplodne dni
no tak to 1% pi je ked sa nechranis nicim inim takze ani metodou plod. dni
ja to tiez kombinujem ale nie preto ze by som tomu neveril ale preto ze chcem dokoncit skolu co by mohol byt problem ak by som zivil rodinu
nj s prerusovanou som premyslala aj ja, ze to skusim .... teda pharm.+ prerus.... myslis ze je to bezpecne aj cez plodne dni?
niekto:co je to zdrzanlivost?:-)))
CMu_Q: s prerusovanou
krisha a ty kombinujes pharm. s niecim, alebo ako? diik
tak tak nic nieje 100% okrem zdrzanlivosti
preto to vzdy kombinujem lebo dieta si nemozem dovolit