Stalo sa vám že ste otehotneli, keď ste používali len pharmatex? Ak viete o takom prípade, tak napíšte. Ja ho používam,ale neviem, či mu môžem dôverovať.
Tehotenstvo z pharmatexu
koleg sa to podarilo, gynekolog jej poradil pharmatex, kedze nechcela ziadnu hormonalnu antikoncepciu a dnes sa tesi z trojrocnej dcery. Pritom postup dodrzala, ale tak ako aj HAK nic nieje stopercentne. Napriek tomu pharmatex pouzivam aj ja
devil_ke hak nezabija spermie a pharmatex ma od hak dost daleko
sarinka022 pri kreme netreba cakat akura si musis naplnit aplikator
krom toho lerka ma pravdu :o)
cucikk jedna baba tu pisala ze jej sestra ale niesom si isty ci dodzali navod
radsej sa hanbi ako by si mala ostat tehotna :-)
len mne este pride take blbe ze si to budem musiet aplikovat pred nim tych 5 min pred, hihi sa asi budem hanbit
pharmatex je nieco ako HAK - to znamena, ze aj ked sa priatel do teba urobi, spermie nepreziju:) ja to s priatelkou pouzivam tiez.Uz asi polroka fungujeme takto a zatial nic. Ja to vaäčšinou robím v kombinácii s kondómom,ale s priateľkou sme už šli aj bez gumy. Niekoľko krát.A fakt to funguje ten pharmatex.Je na vás či to skúsite s kondómom alebo bez.
ja som na to tiež veelmi zvedava..chcem to vyskušať lebo tabletky este nepotrebujem, tak len kondom a pharmatex... ale radi by sme to konečne vyskušali aj bez kondomu?? bude dostatočna ochrana aj v tedy ked sa domna priatel nespravi??