mladsi a starsia .....

nicetina

moja zlata,lakaju ich pre skusenosti,mlade kocky su narocne na peniaze a neuspokoja muza tak,ako starsia zena...no ,ak je starsia,musi sa o svoj zovnajsok vediet nalezite starat...

fff

brunca
tak to by si sa divila, starsie zeny sa strasne radi mazlia a muckaju :)

rata
tuto temu sme uz par krat rozoberali a myslim ,ze to nehrozi...(ale ked to chces vedet, keby sa to stalo NAHODOU ,asi by sme spolu zili...)

brunca

skusenosti,urcite.pretoze starsie zeny vedia co chcu a nepotrebuju sa stale pusinkovat a dokazy lasky. naopak je to zas ochrana a vacsi rozhlad.

slinka

Niečo podobné práve prežívam.Ja mám 30 a on 25.Jeho sex.apetít je presne podobný môjmu.Nebojte sa toho.Sex so zajačikom je užasný hned ako si ho trošku zaučíte....

fff

to eeee
ked som tak nad tou otazkou porozmyslal,tak som dospel asi k takemuto zaveru.Pritahuje ma na nej fyzicka ,vnutorna krasa,jej vlastnosti,spravanie,skusenosti a podobne..Tiez ju hodne obdivujem ,ze je v celku uspesna a financne je to ona ,ktora taha rodinu.Ale rozhodne to neni to co ma na nej pritahovalo, zo zaciatku som o tom ani nevedel :) A pre mna su aj tak jej prachy nepodstatne, keby sme mali sancu mat spolu buducnost, tak je to ina pesnicka :)

mijusa

ja mam partnera mladsieho a ja mam 30 hehe, je zo mna uplne paf, najprv mi to bolo trapne, ale zistila som, ze je to vlastne super, dokaze utiahnut moje chute, vydrzi dlhsie a je z toho nadseny, co este mozem chciet, .)))