co laka mladsich muzov k starsim partnerkam ??? zazili ste nieco podobne?
mladsi a starsia .....
moja zlata,lakaju ich pre skusenosti,mlade kocky su narocne na peniaze a neuspokoja muza tak,ako starsia zena...no ,ak je starsia,musi sa o svoj zovnajsok vediet nalezite starat...
to fff:
ako z filmu...prajem veľa lásky
to eeee
no to je obojstranne ,strasne sa milujeme, ale o to tazsie je to ked sme neni spolu :(
to fff-ozaj Vám to závidím,teda hlavne jej:-) Hlavne to,že ju nemáš len na sex,ale ju ľúbiš...
brunca
tak to by si sa divila, starsie zeny sa strasne radi mazlia a muckaju :)
rata
tuto temu sme uz par krat rozoberali a myslim ,ze to nehrozi...(ale ked to chces vedet, keby sa to stalo NAHODOU ,asi by sme spolu zili...)
skusenosti,urcite.pretoze starsie zeny vedia co chcu a nepotrebuju sa stale pusinkovat a dokazy lasky. naopak je to zas ochrana a vacsi rozhlad.
fff, predstav si, že sa tvoja "drahá" rozvedie a bude chcieť zostať s tebou. čo urobíš?
to eeee
ked som tak nad tou otazkou porozmyslal,tak som dospel asi k takemuto zaveru.Pritahuje ma na nej fyzicka ,vnutorna krasa,jej vlastnosti,spravanie,skusenosti a podobne..Tiez ju hodne obdivujem ,ze je v celku uspesna a financne je to ona ,ktora taha rodinu.Ale rozhodne to neni to co ma na nej pritahovalo, zo zaciatku som o tom ani nevedel :) A pre mna su aj tak jej prachy nepodstatne, keby sme mali sancu mat spolu buducnost, tak je to ina pesnicka :)
ja mam partnera mladsieho a ja mam 30 hehe, je zo mna uplne paf, najprv mi to bolo trapne, ale zistila som, ze je to vlastne super, dokaze utiahnut moje chute, vydrzi dlhsie a je z toho nadseny, co este mozem chciet, .)))