Klub Alverde maniačok

mia 90

a potom normalne zmyt samponom a aj balzamom? ci balzam uz netreba? a môzem si to nechat aj taku hodinu? nech to ma vacsi ucinok na moje vlasy:-D

Mimi323

mia, postupuj ako pri henne, umy si vlasy a na vlhke daj masku, lebo na mastné by ti asi nechytilo. Žltka daj min. 3 a med a olej podľa mňa 1:1, alebo aby to malo dobrú konzistenciu.

mia 90

baby dnes si chcem dat taky zabal ze olivovy olej, zltkko a med, neviete mi poradit kolko coho mam dat, a ci na suche alebo mokre vlasy, mam ich trochu mastne teraz.a este ci potom si mam vlasy okrem samponu aj nejakym balzamom zmyt. diky moc:)

sammael69

Ja mám od Alverde sampon Henna a Oliva, balzam na vlasy inistek a aloe, marhulovy balzam na pery a lak na vlasy som velmi spokojna ak mate otazky tak na mail sammael69@azet.sk papa

katusaa

ja mam sampon a kondicioner citr. kvet a marhula. vlasy sa krasne lesknu, fakt je to pravda :) a su take lahke. ale myslim ze uz nepojdem spat s mokrymi vlasmi, pretoze potom maju rano rozne tvary. ucesem ich a necham volne uschnut, alebo vyfenujem.

mia 90

mimi, no ani neviem, asi treba cas na to a viac skusat, ale je rozdiel ked sa vsetky tie pripravky davaju na brckave ktore su vzdy znicene a ked sa davaju na rovne, ktore su vacsinou zdrave. ono to asi bude treba zostrihat, co hned urcite nechcem, takze bude to dlho trvat kedze mi pomaly rastu a mozno vtedy to bude mat ucinok.ja mam ten ibistek, henna? no neviem zmenila mi farbu na rysavo:Dale asi az tak moc nic nespravila, a genera?ako balzam hociktory iny by som povedala, ale aspon pekne vonia, ja to takto neviem posudit, mozno dakto iny, ale doma mi kazdy vravi ze hej, su lepsie aby som uz bola s tym ticho asi:-D

kiki

Tak s tymi odstavajucimi kratuckymi vlasmi mam aj ja problem, ale na druhej strane som rada ze mi nove vlasy rastu po tom, ako mi ich polovica vypadala. A riesim to tak, ze ich nosim rozpustene lebo zopnute to je vidno ovela viac a uhladim si ich kremom.

machulka006

janka: tie vlasy aj mne tak odstávajú, ale ja mám skôr pocit že to mám nie nové vlasy ale poškodené vlasy... asi som to docielila nešetrným kefovaním... tiež neviem čo s tým, lebo to nie je moc pekné... ak na niečo prídeš, daj vedieť... :)