Klub Alverde maniačok

mia 90

uplne super, ale hlavne pri korienkoch lebo tam som toho asi dala najviac:-D budem si to davat kazdy tyzden, ale hlavne na konceky, tie su dost znicene, ale najprv by som mala zajst za kadernickou:-D

Mimi323

Bubina, ja mám jemné vlasy a používam olivový. Po citronovom sa mi rozlietali vlasy. Ale či sa ti nebudu mastiť to neviem. Aby sa ti menej mastili, tak na to je najlepšia henna.
Minule som písala, že manžela z Alverde šamponov svrbí hlava a má lupiny. Vždy chce naspäť Head and sholders, no a včera som v DM obiavila nový šampon Alverde na citlivú pokožku hlavy proti lupinám, tak som zvedavá.
Mia, aké máš vlasy po tom zábale?

jamka

no ja neviem co mam robit niekedy s koncekmi mojich vlasov. kedze mam taku trosku postupku,proste niekde su kratsie,tak vzadu to vyzera tak neucesane,rozlietane,proste odstavaju od hlavy. neviem fakt co s nimi.niektore dni to skoro vobec nevidno a niektori dni dost.umyvam si vlasy kazdy den.inak po alverde mam ostatne vlasy super. iba tie konce ma niekedy DESIA a neskutocne vytacaju. mohla by som mat krasne vlasy ako modelky,ale tie konce ich spatia.neviem ci ostrihanie pomoze :D

katka:))

akoze baby viete co som urobila?:DD davala som si masku ( 2 žĺtka, veľká ližička medu, a olivový olej, a ližičku olivového oleja) a ja že si to trochu ohrejem aby sa to lepšie spojilo..a ja som zabudla ze tam slo aj vajicko:)) a tak sa mi to trochu zrazilo:DDD ake sak to je v poho:D ved to by som nebola ja:D ae no...zatial to mam na hlave okolo 25min..potom napisem ako to dopadlo:DD

mia 90

no tak uz som si zmyla vlasy, asi mi to vyzivilo:D zas ja nemam ten pocit ale vsetci vravia ze hej, ale sa mi lesknu a konce su sice krepove ale take jemnejsie, ale tie idu aj tak dole:D

whee_ee

prepac, to som nereagovala na tvoj prispevok, som si az potom vsimla:) ale myslim ze mimi323 spominala ze ma tiež jemné vlasky..tak kukni aky pouziva ona..ale nie som si ista

bubina

na nete som ale citala,ze ten s aloe a ibistekom je na suche a poskodene vlasy,ale ja ich nemam suche,praveze si myslim ze by mi po nom este viac mastneli vlasy,tak ako teraz???