Klub Alverde maniačok

Ve

Alverde nie je bohviečo, ešte tak deodorant, lebo nemá aluminium, treba ho mať pri sebe, nevydrží dlho, odličovač očí ma štípal, lesk na pery, slabota

jedine líčka a sypký púder sú výborné, nemyslím si, že sa treba pridŕžať len jednej značky

aj SEBA MED ma v dm deodoranty bez aluminia

Anna.2332

Milé dámi.
Ja používam Alverde kozmetiku vyše dvoch rokov a neviem si ju vynachváliť, aj moj muž používa len Alverde a nesťažuje sa , čo je u neho veľké plus.
Vrelo doporučujem hlavne sprchové gély: ananásový a zimný s matou a čokoládou a ten v darčekovom balení pistáciový, bomba.
Ďalej telové maslo s myslim, že sú to makadamiové orechy, aj z darčekového balenia pistáciové je mňamka, samozrejme na citlivu pokožku senzitive a telové oleje, keďže moja pokožka na tele je ako Sahara.
Píšete tu, že Vás svrbí hlava po použití šampónov. Mňa tiež zo začiatku svrbela, ale používala som ten s brezou a šalviou, ten by mal byť na lupiny, tak je asi viac koncentrovaný, lebo moj ho používa a má makovičku O.K. Šampóny mám odskúšané všetky okrem šampónu na blond vlasy( som bruneta) a som maximálne spokojná. Masky na vlasy tak isto.
Odličovacie veci 100%.
Dekoratívnu kozmetiku používam tiež od spirál cez lesky na pery po očné tiene. Make up-y neodporúčam ženám, ktoré chcú riadny ,,dermacol'' sú to skor také ľahké krycie krémy, ja mám teraz anti- agin a super.
Vyskúšajte samy a uvidíte, vždy záleží na vás a vašej pokožke (každý si musí nájsť sám čo je pre neho najlepšie).
Prajem krásne sviatky!

Machuľka

Milé Alverde ladies :o) ...ja už istý čas používam umývací krém s liečivým bahnom a extraktom s ploštičníka strapcovitého, a rovnako aj fluid s týmto zložením. Mám problematickú pleť, mastnú a sem-tam s nejakou vyrážkou na líčku (hlavne v oblasti sánky). Myslím, že mi pomáhajú, pleť je každopádne sviežejšia a pôsobí čistejším dojmom.

Dnes som si zadovážila aj šampón a balzam s aloe vera a ibištekom, ďalej sprch. gél - papája + rakytník a telový krém s mandľami a čajových ruží...večer ma čaká teda premiéra. Som zvedavá hlavne na ten šampón, keďže mnohé z Vás svrbela hlava. Vyskúšam a dám vedieť i ja...

invisible

Ahojte, neskúšala niektorá z vás tie darčekové sety Alverde (myslím, tie s pistáciovým mliekom alebo datlami)?

heya

to fakt, telove mlieko? by mi ani nenapadlo, ale moze byt. ja teraz pouzivam kamilkovy z yves rocher, som s nim velmi spokojna, ale obsahuje parabeny, tak ho aj ostatnu kozemtiku chcem vymenit za bio.

lenushka111

Baby, citam ze sa tu niektore pytate na odlicovac .
ja pouzivam na odlicenie telove mliecko Ultra Sensitive , samozrejme z Alverde :D a vobec ma nestipu oci kedze je uplne bez parfemov, farbiv, ale aj konzervacnych latok

skip

aj mna stipalo odlicovacie mlieko, ak si spominam. spiralu som nemala, ani si ju neodvazim kupit, kedze som na nu necitala ziadne pozitivne ohlasy, ak chces prirodnu, vraj Lavera ma celkom dobre spiraly (ja osobne som nemala). momentalne pouzivam, uz som to tu spominala, spiralu zn. Locherber. je to tiez prirodna kozmetika, neviem, ci certifikovana, ale predavaju ju v niektorych lekarnach, ja som si ju ale objednavala cez www.fiore-sk.sk. je fakt super, pekne vytoci mihalnice, nerozmazava sa, ani neotlaca, vydrzi cely den, ja som maximalne spokojna. predtym som mala oriflame VIP spiralu, ktora bola tiez perfektna, tato Locherber je ale prirodna, tak som vyskusala a oplatilo sa. s postovnym stala okolo 9 EUR.

rew

purblanka1> DM drogerie, certifikovana prirodna kozmetika, velmi dobre ceny v porovnani s inymi znackami.. o konkretnych produktoch sa doscitas ked si preklikas toto forum ;)