Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rybí olej....a vitamíny

RNG

prakticky vsetky potravinove doplnky sa daju vzajomne kombinovat, vynimiek je len velmi malo.
Zdrojov na rybaci olej je hromada.Zialbohu Slovensko nie je prave dobre doplnkami zasobene a kupovat potravinove doplnky v lekarnach je aj pridrahe aj niekedy zbytocne, kedze lekarne nie su na doplnky a predavanie konkurencie farmaceutikam.
Skus Google.com a tam uvidis, ake hrozne mnozstvo je ich na trhu. Osobne pouzivam vyrobky NBTY(Doctor's trust, Puritan's pride...)alebo Swanson vitamins, NOW a Doctor's Best.

juliša

borovica ja tento rybaci olej by som tiež potrebovala,ale sa neda kupit,v lekarni mi povedali,že sa už nevyraba-byva iba v tabletkach a ten je priliš slaby,kde ho mam asi zohnat -poradiš mi?

borovica

Ja užívam a momentálne mám od fy Jamiesom Omega 3-6-9 je dobrý na veľa vecí, ja som si upravila cholesterol.Môžeš ho užívať aj s ostatnými vitamínmi. Používa sa na prevenciu kardiovaskulárnych chorôb, znižuje a upravuje vysoký tlak, pomáha na dobrú funkciu mozgu, pri reumatických ochoreniach, čistí cievy a iné.