chcela by som vas poprosit o radu. moja kamoska je vydata uz vyse roka, predtym uz s terajsim manželom chodila 7 rokov a ja viem o tom, že ju manžel podvadza a ja neviem co mam robit. viem, že ona ho velmi miluje a ked by som jej nieco take povedala, neverila by mi a nechcem byt ja ta zla!
podvadzanie
pravda boli ale bolo by tu prenu lepsie ja osobne som celokovo uprimny clovek alemohla by si ju stratit aj tym ze ti nebdue verit mozno mu to odpusti mozno nie to je uz annej rozhode jej to povedz
hmm opytaj sa ho:))) jasne ze asi sa neprizna..tak ale to spoznas, zmeni sa spravanie, celkovo ak ho poznas ako hodinky tak ti urcite zacne byt divne, ak sa chova neak inak ako predtym
ako zistim že mi je manžel neverny prosim poraď ďakulem
viac mužov ako žien a ty kde žiješ
ďakujem, technécium fajn prirovnanie.
ewa-aj ja ho ľúbim, myslím na neho, keď som v jeho blízkosti, chveje sa mi srdiečko. ale potom si spomeniem na jeho ženu, a hlavne na to ako sú spolu v posteli a milujú sa, je mi nanič. ...
Ako píšeš, život prináša aj pokušenia...
martinka, aj ja som mala podobnú skúsenosť a neodolala som. a neľutujem. bol to ten najúžasnejší muž akého som stretla. ten vzťah trval dva roky a ľúbim ho dodnes. vyčitky som nikdy nemala, lebo manželka bola tá, čo ho vlastnila a bola na prvom mieste. ak by bolo dovolené mnohoženstvo, mal by nás obe. No čo už, život nám prináša rôzne pokušenia. Ale je nespravodlivé, že je viac mužov ako žien a niektoré dobré, milé a sympatické ženy ostanú samé. ako ja.
martinka ja ty to vysvetlím:
prečo muži menia auto, keď sú z terajším spokojný, lebo chcú zažiť pocit vzrušenia na novej káre, chcú byť pochválený u kamošov za nové fáro a chcú vyskúšať jazdné vlastnosti nového automobilu, ktoré nie sú vždy lepšie a stará kára prirastie k srdcu-preto sa vždy rád povozia aj na nej, alebo aspoň majú pekné spomienky, prvá kára to je samozrejme legenda u mňa to bola napr škoda 100 S a na tú nedám dopustiť aj keď jazdiť na nej je ako na rozzúrenom plnokrvníku, chápeš navždy si budem pamatať tie jej chybičky krásy a neskonale ju milovať a všetky svoje káry s ňou porovnávať, no nedajbože, že máš nejakú káru dlhšie /okrem tej 100S/, to ti potom vadí slzenie oleja na motore, vybehané tlmiče, brzdové obloženie to je len sen, neskonale ťa rozčuluje dopĺnať aj kvapalinu do ostrekovačov a rozmýšľaš prečo kurva musím do tej starej šunky vrážať prachy a furt niečo meniť, kdežto keď máš nové staré auto tak zo začiatku tieto nedostatky nevadia, ale čoskoro začnú vadiť-otázka času, no a ak na nejakej káre havaruješ tak to jej už do konca života neprídeš na chuť a budeš na ňu nadávať, ohovárať ju a snažiť sa na ňu zabudnúť, riešenie- treba si postaviť garáž, pravidelný servis, nepožičiavať, jazdiť z láskou, sem tam poriadne prevetrať ale šetriť a veľa oleja a potom bude spokojnosť na oboch stranách, samozrejme musíš byť aj hrdá na svoju káru a stále ju chváliť ako šlape a potom to ti garantujem pôjde motor ako švajčiarske hodinky- bude si krásne a spoľahlivo vrnieť
kurva baby takto ojebávať a potom všetko zlé hádzať na mužov, si uvedomte, že ste ako zápalky a mi ako dutnáky a ak sa niekto hrá z ohňom tak to buchne a doplatí na to sám- teda ak to nevie a ak sa už raz spojí zápalka z rozbuškou tak iniciácia, je len otázkou času
dnes ma napadol taky plan na manzela mojej kamosky...on ju uz raz podvadzal ale nakoniec akosi sa dalo vsetko do poriadku a dnes som mu napisala z ineho nicku na pokeci,ze ci nechce nezavazny sex a on,ze ano,poslala som mu fotku jednej peknej kocky akoze som to ja a on normalne suhlasi,mna asi porazi a chcem si s nim dohodnut stretko ci naozaj pride,som velmi zvedava,ale uz teraz mi je z neho zle..
ja sa opýtam a odpovedzte mi ak viete:
poznám 35 ročného muža. doma mal 5 ročné a ročné dieťa a celkom peknú ženu, na materskej. A predsa sa o mna pokúšal. Ja mám 31 rokov, som slobodná.
Viem na 100%, že ma nechcel využiť a užívať si, videla som, že to myslí vážne. ( a bol strašne sexi, príťažlivy). stálo ma to veľa úsilia odolať. odvtedy sme kamaráti, no bojím sa, že raz neodolám. Prečo to muži robia, ak majú doma peknú rodinu a zázemie?