chcela by som vas poprosit o radu. moja kamoska je vydata uz vyse roka, predtym uz s terajsim manželom chodila 7 rokov a ja viem o tom, že ju manžel podvadza a ja neviem co mam robit. viem, že ona ho velmi miluje a ked by som jej nieco take povedala, neverila by mi a nechcem byt ja ta zla!
podvadzanie
ja by som jej to urcite povedala...ja byt na jej mieste,chcela by som vediet keby ma manzel podvadzal
keby moj priatel nebol neverny svojej byvalej, dnes nie sme spolu...takze tot moj nazor na neveru a ja sa snazim robit vsetko preto, aby nemal dovod byt neverny..
Ja by som ti najradsej poradila ze kasli na to a nestaraj sa do nich ze aj tak to mozno raz vide najavo,ale ked uz chces aby to vedela tak zozen o tom nejake dokazi alebo co,....Ale myslim ze najlepsie bude ak to nechas tak,chlapy su svine :)
tento svet je zvrateny...vela ludi sa podvadza a proste je to hrozne...myslim ze tu neveru treba riesit...ja mam s tym skusenosti a vyriesili sme to s priatelom a teraz sme stastni...
ak nemas dokazy, tak jej to ani nevrav´...lebo sa "tou zlou" stanes.
No toto je vážne ťažká dilema. Asi by sa to nemalo povedať a keď si predstavím že by ma moj podvádzal a moji známi by mi to nepovedali, pochopila by som to. Podľa mňa keď to povieš oni sa strašne pohádajú a ako už býva potom sa udobria. A ty už nebudeš vítaná s pochopiteľných dôvodov. Je iné to povedať, ak sa má rozhodnúť či sa s ním rozísť, alebo nie, keď ju mláti, chlastá alebo niečo podobné, ale takto si myslím určite nie.
ale skus si to predstavit naopak. ty sa dozvies o nevere a o tom, ze to tvoja kamoska vedela, budes sa citit ako najvacsia hlupana. vsetci o tom vedeli, len ty nie a ona ti to nepovedala.
insie je videt sefa ktoreho mam na haku a insie kukat sa na najlepsiu kamosku a vedet ze jej muz je kkt...ja mam najlepsiu kamosku a keby jej taketo nieco poviem, viem ze by mi uverila, pretoze predsa preto sa aj nazyvame kamosky a pozname sa uz moc dlho..a keby jej to poviem, vie ze je to pre jej dobro..ved ja by som sa nemohla pozerat na to ako je podvadzana, to nejde
tiež si myslím, aby si nič nehovorila. myslím si, že ona bude aj tak na prvom mieste v jeho živote. a milenka? ak je s ním len kvôli sexu, tak je štetka. ale ak sa do neho zamilovala, je chuderka a ľutujem ju, lebo on nikdy nebude jej. a vieš koľko mužov má mimomanželský vzťah. aj taký o ktorých by si to ani nepovedala. Aj môj šef. Má tri deti, milú manželku, a videla som ho s jednou peknou ženou, ako sedia v kaviarni, túlila sa k nemu a on k nej. Boli v meste 40 km vzdialenom o nášho bydliska a zhodou obrovskej náhody som sa tam ocitla aj ja. A videla ich. on mňa nie, lebo ja som sa hneď otočila a odišla. A počkala pred kaviarňou v aute, čo bude / vieš, čisto ženská zvedavosť/. po pol hodine vyšli sadli do auta, vášnivo pobozkali a odišli. A ja každý deň vidím jeho manželku a musím sa tváriť, že nič. Nerozhádala by som rodinu. A videla som, že aj tá milenka bola zlatá, slušná, sympatická a evidentne k nemu niečo cíti. A on sa dostal do dvoch koľají, ale jednoznačne víťazí manželka, ktorú má rád ale asi má rád aj tú druhú. Ktovie ako to dopadne. Ja len viem, že budem ticho.