chcela by som vas poprosit o radu. moja kamoska je vydata uz vyse roka, predtym uz s terajsim manželom chodila 7 rokov a ja viem o tom, že ju manžel podvadza a ja neviem co mam robit. viem, že ona ho velmi miluje a ked by som jej nieco take povedala, neverila by mi a nechcem byt ja ta zla!
podvadzanie
aj ja sa pridava, k tomu nazoru, ze jej nemas nic povedat...
pretoze aj tak by si nakoniec bola TY ta zla...
ja som sa tak raz do vztahu zamotala... bratranec sa pohadal s priatelkou, ked som bola aj ja u nic, oplzlo jej nadaval a sacal do nej, dokonca aj na balkone (to som sa divila, ze ju rovno nevyhodil)... ja som sa do toho sprosta spravodliva zamotala, postavila som sa samozrejme na jej stranu...
no a vies ako to dopadlo? ja som bola ta zla u neho a AJ U NEJ...
mima poradim ti, nestaraj sa do nich. nieje to tvoja vec a ked mas priatelku rada tak moc, tak jej NEUBLIZUJ! je to ich vec, a propo, aku mas ty zaruku ze tvoj buduci alebo terajsi manzel ti bude verny? vies kolko je inzeratov na az.portali napriklad v zoznamke, ze zenaty muz hlada milenku alebo len jednorazovku? nebud naivna a hlavne - staraj sa sama o seba. to ze kamosku podvadza manzel je ich vec. ak sa on dokaze na seba pozriet do zrkadla a dalej si plni svoje manzelske povinnosti a jeho manzelka je spokojna, nestaraj sa do toho.