pridem sem vzdy, ked som smutna z mojho vztahu

majka434

ja mam tiez problem vo vztahu a uz si neviem rady uvazujem nad jeho ukoncenim
s priatelom byvame uz viac ako rok spolu,zaciatky medzi nami boli kadejake kedze no mal este nedokonceny vztah a podobne ale to sa uz viriesilo
sme spolu viac ako rok este nikdy mi nepovedal ze ma lubi a na facebooku je stale nezadany a mna to riadne trapi,aj som mu to povedala ale on mi na to odpovedal iba to ze ci sa idem kvoli facebooku hadat ze je to kravina a aj tak si to nezmenil
ked sme spolu tak je mily a je nam fajn ale ja neviem ci to ma vobez vyznam dalej pokcacovat

nununu

ja som dnes tiez smutna zo vztahu. moj frajer na fb vypisuje jeho kamoskam ake su sexy a tak. nie je to nijaka tragedia ale dnes sa ma to dotklo akosi :( nechcem sa takto citit..

nathália09

vyjadril sa tak,že chcel mať klud tak to nastavil,ale to mi povedala jeho neter,že je prihlásený,lebo ja som ho nevidela.
Chápeš?,

nathália09

no-vieš nastavil si vraj to súkromie asi pred 3 mesiacmi a tak to zostalo,že na to zabudol.Mne to nevadí,že je na FB,len to že si to nastavenie urobil.Ja nechodím za nim do jeho pracovne kde má pc,idem tam len ked ma zavolá,nepotrebujem ho kontrolovať.
Ja som na notbuku v obývačke a on vedľa.
To ma zarazilo,že to urobil.
Už je to ok,ale to vysvetlenie je hlúpe a detinské,lebo nie sme už najmladší.

gret

nathalie, myslim, ze ja som to pochopila spravne. Nevadi ti, ze vobec chodi na FB, ale to, ze to pred tebou ukryva. Ved si mu to aj takto povedala, ze ti nevadi, ze tam chodi, len nech sa pred tebou neskryva. Ja ta uplne chapem. Ak nema dovod skryvat sa, tak by to nemal robit. Mozno ani nema co ukryvat, len chcel mat proste z principu akesi sukromie, do ktoreho nevidis, ale mohol predpokladat, ze na to sa raz pride. Nechapem jeho reakciu. Bohuzial, ty sama musis vediet, ci to jeho vysvetlenie je podla teba pravdive alebo nie. Ako dopadla vasa hadka? Myslim tym to, ci ste sa na niecom dohodli, ci ste si urcili nejake hranice alebo nieco podobne. Mrzi ma co sa ti prihodilo a dufam, ze to bude zase rychlo v poriadku, bez zbytocnych komplikacii. Drz sa.

nathália09

ahojte,
dnes som ja velmi smutná.
Včera som si písala s manželovou neterou,a náhodou mi som sa od nej dozvedela,že je pripojeny aj moj manžel na sitei FB.
Velmi som sklamaná,lebo my dve sme si písali a jeho som nevidela ona mi to náhodou dala vedieť.
Pohádali sme sa,ved sme iba rok,a on už sa utajuje na FB.Povedala som mu,nech si píše ked chce,ale neznášam klamstvo.
No,páčilo by sa vám to???
Povedal,že ani o tom nevedel,že sa to muselo samo urobit-ale ako samo???
Ved to je skromie,a nastavuje si tam sám všetko,aj meno aj priezvisko toho,-koho nechce aby videl že je pripojený.
Čo by vás v takej chvíli napadlo??

wrwrw

gret, myslim ze je to u teba o prioritach. teda -ci deti ,kariera, jeho teda vase penize.Ak si povies deti rodina, tak aj kariera ide do uzadia. Musis si ujasnit co chces.a to ze ta necha staru skaredu s detmi na krku,,je to tak zle???skareda a stara budes iste,,{vsetci spatneme a starneme,,ak bohuvdaka nezomreme,} ak s detmi,,tak o to lepsie, bude ta mat kto tesit..a ak bez deti,,mozno horsie.Ale aj v 50 a 60 je vela skaredych muzov ktory mozu byt s tebou,,zivot je vyvoj a konci smrtou a nie tym ako si my to naplanujeme v ktorom obdobi co robit a ked ako.Az tak ten zivot nie je v nasich rukach ako si to myslis a planujes..aby si nebola prekvapena
,,a tak nestagnuj .S tou nekonecnou rekonstrukciou to poznam ,,,asi teraz by som kaslala na tvojom mieste na rekonstrukciu ,ale hlavne s spytala seba co chcem a co ne.Nikdy nevidis do predu a vsetko je risk,,ci sa vydas alebo nie,nikde neni napisane ze sa nerozidete ,,a mozno uplne s ineho dovodu ako si teraz myslis ,,zivot je plny prekvapeni. ale hlavne co chces rob.Ak este nie svadbu tak teraz nie, a deti teda nie,,ale povedz si kedy? ..ale ani to nie je istota nic nie je nikdy iste ..takze dopredu raciom nic nevyriesis,zivot ta prekvapi ,, preto chod podla svojich citov

gret

Lienkak, ano uvazujem o tom aj ked nie sme este svoji. Nie vsak preto, ze si myslim,ze to pride. Proste ja beriem manzelstvo ako nieco zavazne a ked do neho vstupim, tak nechcem aby to skoncilo rozvodom. Viem, ze vsetci starnu a menia sa aj fyzicky aj psychicky. Ale preco vela muzov vymiena svoje zenicky za mladsie a krajsie ? Mozno nemyslim pesimisticky, ale realne. Vies, aky je problem v dnesnej dobe zmenit pracu? Momentalne zaraba dost dobre a neviem,ci by sa mu podarilo najst nieco blizsie za podobne peniaze, myslim si, ze to nie je az take jednoduche.